Η Διοίκηση Τσέπελη εγκαταλείπει την Ξάνθη στην τύχη της

Πούρναλικ και κεντρική πλατεία. Αφού έκαναν την δουλειά τους μετά, «Γαία πυρί μιχθήτω»

Σαφώς και οι Ξανθιώτες είχαν δείγματα της αδιαφορίας από την πλευρά της διοίκησης της πόλης της Ξάνθης και της κίνησης της με πυξίδα το άγνωστο και βάρκα την ελπίδα.

Άλλωστε καθημερινά καταγράφονται τα αρνητικά αποτελέσματα της διοίκησης, όμως όταν αυτά είναι επικίνδυνα για την πρόκληση σωματικής βλάβης στους δημότες, θα πρέπει πάραυτα να παρέμβει η εισαγγελία της Ξάνθης και οι επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Στον διοικητικό θώκο τους τοποθέτησαν οι Ξανθιώτες με την ψήφο τους και η ομάδα Τσέπελη ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι σε αυτόν τον λαό που τους χάρισε απλόχερα την πολυτέλεια με τα δικά του χρήματα, ας δώσουν τουλάχιστον την αίσθηση ότι δεν αδιαφορούν.

Ο λόγος είναι ότι την παραμονή των Χριστουγέννων είχαμε αναρτήσει στην XanthiTimes.gr ρεπορτάζ που ανέφερε την κλοπή από τις σχάρες των όμβριων υδάτων με άμεσο κίνδυνο να τραυματισθεί κάποιο παιδί με το ποδήλατό του ή να πέσει κάποιο από το αυτοκίνητο και να γίνει σοβαρή ζημιά στον ανοιχτό πλέον λάκκο που περνούν τα όμβρια ύδατα.

Από εκείνο το ρεπορτάζ πέρασαν 7 ημέρες και η εικόνα που αντικρύσαμε το πρωί της ημέρας των Θεοφανίων, απλά μας θύμισε το moto της παρούσας διοίκησης που είναι η εγκληματική αδιαφορία.

Πάροδος Κουντουριώτου και κεντρική πλατεία το χωριό του Αι Βασίλη.

Και οι δύο περιπτώσεις χρησιμοποιημένες για να κάνουν απλά την δουλειά τους και να «κονομήσουν» προσωπικό όφελος.

Στην περίπτωση του Πούρναλικ (Κουντουριώτου) για να πάρουν τις ψήφους και να απολαύσουν τα καλά της εξουσίας, ενώ στην περίπτωση του χωριού του Αι Βασίλη για να δώσουν τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς μέχρι να «στηθεί».

Μετά «Γαία πυρί μιχθήτω»