Ζήτω η Δημοκρατία

Επιτέλους αυτή η κομματίλα που τόσο μεγάλη ζημιά έκανε στον τόπο έφυγε, εξαφανίστηκε και καταργήθηκαν τα μπλε, τα πράσινα, το κόκκινα και τώρα τελευταία τα κουλτουριάρικα στέκια των ρόζ.

Επιτέλους, μετά και τον ανασχηματισμό του Χ. Μέτιου, ήρθε η δημοκρατία και έπεσαν τα κομματικά κάστρα.

Τα χρέη των κομμάτων βέβαια γνωρίζουν όλοι ποιος θα τα πληρώσει αφού στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό,  αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και θα το εξετάσουμε στο μέλλων ζωή να έχουμε και κορονοϊού επιτρέποντος.

Να μείνουμε λίγο στον ανασχηματισμό του Χ. Μέτιου και ορθά ο άνθρωπος έκανε τον ανασχηματισμό του αφού σε δύο χρόνια έχουμε εκλογές και άρα όλοι όσοι τράβηξαν κουπί για να του κουβαλήσουν τους σταυρούς που αυτός κάθεται επάνω και κάνει τον ντεμέκ μεγάλο άρχοντα, έπρεπε να ικανοποιήσει λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους και τους έκανε αντιπεριφερειάρχες και πολύ σωστά έπραξε.

Άλλωστε όλοι αυτοί δεν του κουβάλησαν σταυρούς για το καλό της ψυχής τους, είχαν και αυτοί τα πολιτικά τους όνειρα και αυτοί ήθελαν να τα πραγματοποιήσουν.

Έτσι σε αυτόν τον ανασχηματισμό είδαμε Νεοδημοκράτες(;) να γίνονται αντιπεριφερειαρχαίοι, είδαμε Πασόκους να γίνονται επίσης αντιπεριφερειαρχαίοι και τέλος είδαμε κωλοτούμπες τύπου Πολυμέρου να γίνονται αντιπεριφερειαρχαίοι.

Άλλωστε τόπαμε δεν υπάρχουν κόμματα και χρώματα.

Τώρα πώς γίνεται ο φουκαράς νεοδημοκράτης από την Καβάλα να ψηφίζει Νεοδημοκράτη και στην θέση του αντιπεριφερειάρχη να εμφανίζεται πασόκος αντιπεριφερειάρχης;

 

Παλιά ξινά σταφύλια. Αυτά πάνε, ξεπεράστηκαν και τελείωσαν. Τώρα δεν υπάρχουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα είναι όλοι ίσιοι αφού το διακύβευμα είναι το καλό του πολίτη.

Είναι να δει ο πολίτης μία καλύτερη μέρα.

Μα δεν την βλέπει.

Ας πάει στον οφθαλμίατρο.

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αλέξανδρος Παυλικιάνος