Παγίδες θανάτου στους δρόμους της πόλης

ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ

Έκλεψαν την πινακίδα της Ηχώ της Θράκης και έστησαν παγίδες θανάτου στους δρόμους της Ξάνθης

Μία δυσάρεστη έως και επικίνδυνη έκπληξη περίμενε το πρωί της Κυριακής, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων τους συνεργάτες της ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Βασίλη και Αλέξανδρο Παυλικιάνο όταν ξεκίνησαν για το τυπογραφείο, προκειμένου να τυπωθεί η εφημερίδα όταν στην Πάροδο Κουντουριώτου, παρά τρίχα στην κυριολεξία, γλύτωσαν τα χειρότερα όταν αντίκρισαν μπροστά τους το ανοιχτό φρεάτιο όπου οι γνωστοί άγνωστοι από το Δροσερό κατά την εκτίμηση μας, έκλεψαν τις μεταλλικές μπάρες των φρεατίων.

Αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης όταν αν ήταν νύχτα και όπως ο στενός δρόμος δεν φωτίζεται, το ατύχημα ίσως να μην είχε μόνον υλικές ζημιές.

Όμως οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί για τους συνεργάτες της ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ μίας και όταν λίγα τετράγωνα παρά κάτω που βρίσκεται το τυπογραφείο, ανακάλυψαν ότι κάποιοι κατάφεραν με κάποιον τρόπο και χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανένας την πινακίδα του τυπογραφείου, τον προβολέα καθώς και την πινακίδα από το διπλανό κομμωτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες ξήλωσαν τις πινακίδες των δύο επιχειρήσεων, δηλαδή του τυπογραφείου και του κομμωτηρίου σε μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ξάνθης.

Κανένας δεν άκουσε και δεν είδε τίποτε. Αλίμονο.

Ενημερώθηκε η ασφάλεια της Ξάνθης για το συμβάν και εξετάζεται το υλικό που κατέγραψε η κάμερα της εφημερίδας.

Παρακαλείται η ΔΕΥΑΞ αν δεν έχει λάβει μέριμνα για την τοποθέτηση νέας μπάρας γιατί κινείται κόσμος στο σοκάκι και κυρίως μικρά παιδιά με ποδήλατα.

Ελπίδα όλων να μην έχει γίνει κάποιο κακό.