Ήτανε στραβό το κλίμα τόφαγε και ο γάιδαρος. Σαφάρι της Αστυνομίας για τα κορονοπρόστιμα

Ακόμη 8 θύματα από την ΑΜΘ θυσία στον κορονοϊό.

Δεν φτάνει η αναδουλειά στα καταστήματα της εστίασης έχεις και την κυβέρνηση να παίρνει κεφάλια στους παραβάτες του κορονοϊού.

Ποιο αναλυτικά η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πλήρωσε με 2400 ευρώ την μάσκα του κορονοϊού μέσα σε ένα 24ωρο και ένας άτυχος που περίμενε στην στάση πήρε το προστιματάκι του ας είναι καλά ο κορωνοιός.

Από την έναρξη των εμβολίων, είμαστε από τους πρώτους που επικροτήσαμε την προσπάθεια της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας για τον εμβολιασμό του πληθυσμού προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα, πράγμα που και εμείς ακολουθήσαμε και εμβολιασθήκαμε όπως όλος ο κόσμος.

Όμως, άλλο αυτό και άλλο η κυβέρνηση κατά δήλωση του υπουργού της προστασίας του πολίτη που διαθέτει 80.000 αστυνομικούς εξαπολύοντας ένα άνευ προηγουμένου κυνηγητό σε αυτούς που δεν εμβολιάζονται και που δεν φορούν μάσκα δήθεν για το «καλό» τους.

Σαφώς και θα πρέπει να δεχτεί κριτική η κυβέρνηση για τις χωρίς καμία λογική αποφάσεις της.

Άλλωστε δεν μπορείς να διαθέτεις σχεδόν όλη την αστυνομική δύναμη για να εφαρμόσεις τον απαγορευτικό νόμο και οι κλέφτες ανενόχλητοι να κλέβουν μέχρι και τις σχάρες από τους αγωγούς των όμβριων υδάτων.

Σύμφωνα λοιπόν με την αστυνομία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 8 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων. Επιπλέον, 1 παράβαση για μη χρήση μάσκας, σε χώρο αναμονής λεωφορείων.

 

Ποιο συγκεκριμένα: Ελληνική Αστυνομία: Εφτά συλλήψεις, δώδεκα αναστολές λειτουργίας καταστημάτων και 458 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε 80.477 ελέγχους σ’ όλη την Ελλάδα 

 

  • Τα αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού

 

Συνεχίστηκαν και χθες οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

 

Χθες, Κυριακή 26 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 80.477 έλεγχοι, από τους οποίους οι 36.483 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

 

Βεβαιώθηκαν συνολικά 612 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 7 συλλήψεις ενώ επιβλήθηκαν και 12 αναστολές λειτουργίας επιχειρήσεων. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 53 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

 

Και σε άλλα με υγεία.