Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής απέναντι στους Μαχητές, ο προπονητής της ομάδας, Στέφανος Πέρκος, μιλάει για τις πρώτες του μέρες και τι να περιμένει ο Λεύκιππος από τον ίδιο.

Στην ενδιαφέρουσα συζήτηση παραβρέθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του Νίκος Δόδος που αναφέρεται στην καθημερινή πολύωρη δουλειά από όλο το τεχνικό επιτελείο.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις:

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας μετά από 10 μέρες στον Λεύκιππο;

Οι άνθρωποι της ομάδας από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι στην Ξάνθη με αγκάλιασαν και με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόκειται για μια ομάδα που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να εξελιχθεί και να φτάσει ψηλά. Υπάρχει οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και υπάρχουν υψηλές φιλοδοξίες για το μέλλον. Αισθάνομαι οικεία και άνετα.

Τι στοιχεία πρόκειται να δώσετε στον Λεύκιππο; Τι να περιμένει ο κόσμος;

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου και ότι καθημερινά μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο θα δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε συνεπείς απέναντι στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας. Αυτά είναι στοιχεία που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο και αυτά θα προσπαθήσω να τα δώσω στην ομάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα προσπαθήσουμε μέσα από την πολύωρη εργασία μας να επικεντρωθούμε στην περαιτέρω βελτίωση των Τμημάτων Υποδομής (Ακαδημίες) και το Ανδρικό μας τμήμα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Το ντεμπούτο σας στον πάγκο του Λεύκιππου ήταν νικηφόρο καθώς επικρατήσατε σχετικά εύκολα απέναντι στην Αρετσού. Οι εντυπώσεις σας;

Σίγουρα μας ικανοποιεί η νίκη όπως και η διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με αποτέλεσμα από νωρίς να έχουμε μεγάλη διαφορά στο σκορ. Η διαφορά αυτή επέφερε μια χαλάρωση στα τελευταία λεπτά και να μην έχουμε την απαραίτητη αμυντική συγκέντρωση.

Ακολουθεί η 10η αγωνιστική με αντίπαλο τους Μαχητές. Τι περιμένετε από τον αντίπαλο σας;

Πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Πρόκειται για μια «σκληρή» ομάδα, σκληροτράχηλη όπως λέμε με αθλητικούς όρους με καλή συνοχή αλλά και εμείς από την πλευρά μας έχουμε τα δικά μας αγωνιστικά στοιχεία στα οποία θα βασιστούμε.

Νίκος Δόδος: «Αφιερώνουμε καθημερινά πολλές ώρες για το καλό της ομάδας»

Ο άμεσος συνεργάτης του Στέφανου Πέρκου, Νίκος Δόδος, τόνισε τα παρακάτω:

Όλη η προπονητική ομάδα που αποτελείται από τον Στέφανο Πέρκο, Νίκο Ρετζέπη (φυσική κατάσταση), Γιάννη Παϊταρη (scouting) και εμένα βρισκόμαστε πολλές ώρες στο γήπεδο. Μπορεί καθένας να έχει τον ρόλο του αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά από κοινή απόφαση ώστε να προχωρήσουμε μπροστά.

Μετά τις προπονήσεις στο γήπεδο οι οποίες διαρκούν περίπου 2 ώρες, υπάρχει παρακολούθηση βίντεο με αναφορά σε θετικά και αρνητικά στοιχεία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. 

Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την κατανόηση που δείχνει καθώς οι ώρες που βρισκόμαστε είναι λιγοστές.