Βρε Αλέξη άσε τα λόγια και δες την ουσία

 

Ο λόγος φυσικά για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αλέξανδρος Νταμπουρατζή που με τις ανακοινώσεις – απαντήσεις στον Χατζηθεοδώρου και την ΝΕ ΣΥΡΥΖΑ Ξάνθης, χάνει την ουσία των πραγμάτων και μας μπερδεύει γιατί ως Ξανθιώτες έχουμε διαφορετική εικόνα του νοσοκομείου της Ξάνθης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κάνει την δουλειά του, η διοίκηση της Χώρας του τι κάνει είναι ένα θέμα και μάλιστα από τα σοβαρότερα αφού ο Γ. Χατζηθεοδώρου στον καταγγελτικό του λόγο, ζητά απαντήσεις.

Φυσικά το ερώτημα είναι γιατί τις απαντήσεις για τα θέματα του νοσοκομείου της Ξάνθης αναλαμβάνει εργολαβικά να τις δώσει με άρες μάρες κουκουνάρες ο Αλέξανδρος Νταμπουρατζής και όχι η διοικήτρια του Νοσοκομείου;

Φαίνεται ξεκάθαρα από τις απαντήσεις της ΝΟΔΕ ότι δεν το ξέρει το θέμα η ΝΟΔΕ, έχει κενά και οι απαντήσεις δίνονται με ξύλινα πολιτικά λόγια και δεν έρχονται στην ουσία αυτών που ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης και ξαναθέτουμε και μείς μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και όλους τους Ξανθιώτες το ερώτημα.

Κύριοι της ΝΟΔΕ Ξάνθης το νοσοκομείο είναι σε θέση να διασφαλίσει την δημόσια υγεία;

Και το λέμε αυτό γιατί εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης το λέει και ο Ιατρικός Σύλλογος και μη μου πείτε ότι ο πρόεδρος του κάνει αντιπολίτευση.

Και δυστυχώς για την πολιτικάντικη λογική ορισμένων, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Ξάνθης κος Καραδέδος μέχρι σήμερα δεν έχει μπερδέψει την επιστήμη με την πολιτική.

Άρα αν λέτε – που δεν το λέτε – το νοσοκομείο της Ξάνθης είναι σε θέση να ανταπεξέλθει της αποστολής του,  αφήστε οι Ξανθιώτες να το δούνε στην πράξη.

Αν πάλι σώνει και καλά θέλετε να απαντήσετε, ρωτήστε την διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Ροφαέλα να σας δώσει μία σαφή εικόνα της λειτουργίας του νοσοκομείου και αν δεν θέλει η ίδια με δική της ανακοίνωση – όπως έκανε και στο παρελθών – να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ τότε απαντήστε με στοιχεία που θα λάβετε από την υπεύθυνη της διοίκησης του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Το να λέτε στην απάντηση σας στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ότι η κυβέρνηση έκανε το ένα, έκανε το άλλο και όλα είναι μέλι γάλα, εκτός του ότι δεν σας τιμούν αλλά δείχνουν ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη των Ξανθιωτών.