Σύντομες Αστυνομικές ειδήσεις της ΑΜΘ – Στο πόδι οι αστυνομικοί όλο το 24ωρο

Με αμείωτο ενδιαφέρων και ζήλο, οι αστυνομικοί της Περιφέρειας ΑΜΘ, παρόλο που είναι επιφορτισμένοι με  τις επιπλέον υποχρεώσεις απέναντι στον νεοχουντικό σύνδρομο της κυβέρνησης για τον covid, προσπαθούν να τα προλάβουν όλα και σε αυτήν την προσπάθεια «βγάζουν» λαβράκια είτε με ναρκωτικά, είτε με εντάλματα σύλληψής που έχουν εκδοθεί είτε με οδηγούς αυτοκινήτων που δεν έχουν την ικανότητα να οδηγούν και καθίστανται αυτόματα επικίνδυνοι για την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών.

Όσο για την λαθρομετανάσταευση, ο αγώνας τους  είναι αδιάκοπος, ανεξάρτητα αν η δικαιοσύνη και η πολιτικοί υπεύθυνοι αυτού του τόπου λειτουργούν αντεθνικά.

Οι απλοί αστυνομικοί, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είναι πιστοί στο καθήκον τους και αν κάποιοι πούνε ότι απλά κάνουν την δουλειά τους και αμείβονται για αυτό, προφανώς δεν γνωρίζουν ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν βγει στην επιφάνεια από ελέγχους ρουτίνας γιατί απλά έτσι πρέπει να είναι.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη την 7-12-2021 το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών. Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα κάνναβης.

 

ΞΑΝΘΗ – ΕΧΙΝΟΣ: Συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας       

Συνελήφθη την 8-12-2021 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Εχίνου,  από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης ένας αλλοδαπός, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ όπως διαπιστώθηκε, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

 

ΔΡΑΜΑ: Σύλληψη ενός ατόμου  για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος        

Συνελήφθη την 7-12-2021 το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας ένας ημεδαπός, διότι προέβη σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., σε επιχείρηση που διατηρεί σε οικισμό της Δράμας.