Θα κατέβει ο Γ. Παπανδρέου στις επαναληπτικές εκλογές;

ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΕΙ

Σύμφωνα  με όσα αναφέρουν τα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης οι στενοί του συνεργάτες άφησαν να εννοηθεί ότι πιθανών να μην συμμετάσχει στις επαναληπτικές εκλογές για την διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο λόγος όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές είναι γιατί η διαφορά περίπου των 10 ποσοστιαίων μονάδων είναι μεγάλη και κρίνουν ότι πιθανών να μην μπορέσει να ανατραπεί το υπάρχον ποσοστό του Ν. Ανδρουλάκη.

Επίσης πρέπει να αναφερθεί η πολύ μικρή διαφορά μεταξύ του Γ. Παπανδρέου και του Λοβέρδου είναι τόσο μικρή που αν καταφέρει ο Λοβέρδος να «κρατήσει» τους ψηφοφόρους και δεν στηρίξουν τον Γ. Παπανδρέου ο πρώην Πρωθυπουργός είναι «καμένος» από χέρι.

Με αυτές τις σκέψεις από το πρωί διαρρέουν σενάρια για μη συμμετοχή του Γ. Παπανδρέου στις επαναληπτικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και να παραμείνει στο τιμόνι του κόμματος ο Ν. Ανδρουλάκης.

Όσο για τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ είναι βέβαιο, λένε οι γνωρίζοντες τα δημοσκοπικά ότι το μήνυμα που έστειλαν προς όλες τις κατευθύνσεις οι συμμετέχοντες στην πρώτη ψηφοφορία με την αθρόα συμμετοχή τους, το έστειλαν και είναι άγνωστο αν θα συμμετάσχει και στην επαναληπτική εσωκομματική διαδικασία το ίδιο ποσοστό προσέλευσης των ψηφοφόρων του κόμματος.

Ίδωμεν. Κοντός ψαλμός αλληλούια.