Τι έκανε μέχρι σήμερα η Δ.Ε.Ε.Π.  (πρώην ΝΟΔΕ Ξάνθης) για τους ΑΜΕΑ; Τι εισηγήθηκε στα κεντρικά του κόμματος;

Η ΔΕΕΠ Ξάνθης επισκέφθηκε  Κ.Δ.ΑΠ. Μ.Ε.Α.   στη Διομήδεια Ξάνθης και μετά την φωτογραφία τι…;.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί μία καλή πράξη των ανθρώπων της ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ η επίσκεψη σε ένα ίδρυμα που φιλοξενεί ανήμπορα παιδιά;

Ίσως.

Γιατί ίσως;

Γιατί ο ρόλος των τοπικών οργανώσεων των κομμάτων, κατά την ταπεινή μας γνώμη πρέπει να είναι άλλος.

Τα κομματικά στελέχη ενός κυβερνώντος κόμματος και πάλι κατά την ταπεινή μας γνώμη, πρέπει να λειτουργούν αθόρυβα, ακούραστα, να συλλέγουν πληροφορίες για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας να τα αξιολογούν και να εισηγούνται με εμπεριστατωμένες προτάσεις στα κεντρικά του κόμματος τις λύσεις των όποιων προβλημάτων.

ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΤΟΤΕ, ΑΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. ΘΕΛΟΥΝ; ΜΠΟΡΟΥΝ;

Σε αντίθεση με αυτό, τι έχουμε σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ξάνθης που άλλαξε και όνομα -τρομάρα της-

Έχουμε κομματικά στελέχη του κυβερνόντος κόμματος σε ένα σχολείο ΑΜΕΑ, Λόγω της «παγκόσμιας ημέρας των ΑΜΕΑ».

Να υποθέσει κανείς ότι  μετά από αυτήν την παγκόσμια ημέρα των ΑΜΕΑ, τα ευαίσθητα κομματικά στελέχη της ΝΔ στην Ξάνθη,   θα ξαναθυμηθούν τους ΑΜΕΑ του χρόνου την παγκόσμια ημέρα;

Να σημειώσουμε ότι αυτό που αναφέρουμε δεν ισχύει για τον κ. Α. Νταμπουρατζή και τα περί αυτού κομματικά στελέχη, αλλά αφορμή για την παραπάνω διαπίστωση, μας έδωσε η ανακοίνωση που αναφέρει ότι επισκέφθηκαν το ειδικό σχολείο, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του, φωτογραφήθηκαν και απέστειλαν την ανακοίνωση για να πληροφορηθεί ο λαός της Ξάνθης για την πολιτική προσπάθεια τους, που εμείς θα πούμε ότι είναι η αγαθότερη των προθέσεων των κομματικών οργάνων ενός κυβερνητικού κόμματος.

Μέχρι εδώ όλα καλά και άγια καμωμένα. Μετά;

Τι ακολουθεί κύριε πρόεδρε της ΔΕΕΠ Αλέξανδρε Νταμπουρατζή; Οι Ξανθιώτες θα πληροφορηθούν με νέα ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ το επόμενο σας βήμα όπου υποθέτουμε θα αναφέρει εμπεριστατωμένα στην αναφορά σας προς τα κεντρικά του κόμματος τα προβλήματα του ειδικού σχολείου και φυσικά τις λύσεις που προτείνονται;

Κάπως έτσι οι Νεοδημοκράτες θα ήθελαν τα κομματικά τους στελέχη στην Ξάνθη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π.

 

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2021 ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης επισκέφτηκαν το Κ.Δ.ΑΠ. Μ.Ε.Α.  ΕΝΤΑΞΗ στη Διομήδεια Ξάνθης.
Ενημερώθηκαν από το Διευθυντή του Κ.Δ.ΑΠ. Μ.Ε.Α. «ΕΝΤΑΞΗ» για τη λειτουργία, για τους σκοπούς της δομής και για το μεγάλο αγώνα που καθημερινά δίνουν προκειμένου τα άτομα με αναπηρία να έχουν την αντιμετώπιση που δικαιούνται.
Τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ξάνθης συζήτησαν με τα παιδιά, με τους εκπαιδευτικούς και με το προσωπικό, ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που προσφέρονται ενώ ξεναγήθηκαν και στους χώρους του κτηρίου.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ξάνθης πρόσφεραν συμβολικά δώρα στη δομή και τους συνεχάρησαν τονίζοντας  πως «η προσπάθεια σας αυτή είναι αξιέπαινη και παράδειγμα για όλους μας».

Ο Υπεύθυνος Τομέα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ν. ΞΑΝΘΗΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ν. ΞΑΝΘΗΣ
ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ