Λαθρομετανάστευση, είναι πολλά τα λεφτά

 

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Και ζευγάρι Ελλήνων στο κόλπο

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί στο Εθνικό Έγκλημα της λαθρομετανάστευσης και της αλλοίωσης του πληθυσμού της Χώρας που λόγω της υπογεννητικότητας και που έχει τις ρίζες του στην ανικανότητα, του Ελληνικού Κράτους να δημιουργήσει ομαλές συνθήκες εργασίας και ικανοποιητικής αμοιβής στους πολίτες του, μοιραία συμμετέχουν στο έγκλημα της ισλαμοποίησης της χώρας, προκειμένου να προσθέσουν εισοδήματα στον οικονομικό τους προϋπολογισμό.

Με λίγα λόγια, επειδή το κράτος με την νομοθεσία και την μη εργασιακή γαλήνη που έχει επιβάλλει στην Χώρα, γίνεται η αιτία να ωθούνται οι Έλληνες  πολίτες να συμμετέχουν σε ένα έγκλημα που πλέον ακόμη και από επίσημα χείλι έχει χαρακτηριστεί ως Εθνικό.

Δυστυχώς οι Έλληνες συμμετέχουν σε σπείρες διακίνησης λαθρομεταναστών με αλλοδαπούς οι οποίοι έχουν εντολές να διαλύσουν τον ιστό του Ελληνισμού  

Ναι, είναι πολλά τα λεφτά για τους εξαθλιωμένους οικονομικά Έλληνες Πολίτες. 

Ναι, οι Έλληνες Πολίτες ακούσια ή εκούσια …  ωθούνται στο Εθνικό Έγκλημα και όχι μόνο γιατί δεν έχουν δουλειά, αλλά  γιατί οι τελευταίες κυβερνήσεις εκούσια ή ακουσία, στα σχολεία έπαψαν να μιλούν για την Ελλάδα, έπαψαν να μιλούν για το Έθνος και οι γονείς λόγω του καθημερινού αγώνα επιβίωσης της οικογένειας τους,  δεν έχουν τον χρόνο να μιλήσουν στα παιδιά τους. 

Α.Π.

Δυστυχώς η Ελλάδα χάνεται και κάποιοι καλούν τον κόσμο να ψηφίσει ένα πολιτικό σύστημα που δεν σέβεται την Χώρα του.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας: Συνελήφθησαν το Σάββατο τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές της Καβάλας και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Ξάνθης, ένας αλλοδαπός και δύο ημεδαποί διακινητές (ένας άνδρας και μία γυναίκα), οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς δράστες, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν  παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.