“Σουρωτήρι” η Θράκη, δεκάδες λαθρομετανάστες παραβιάζουν κάθε μέρα τα σύνορα της Χώρας

Αντί να προσπαθήσει κάποιος να πείσει τον κ. Μηταράκη, υπουργό περίθαλψης λαθρομεταναστών, ότι οι ροές της παράνομης εισόδου στην χώρα μας μειώθηκαν, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας και μετά, ας πάψει τουλάχιστον να λέει ψέματα στον λαό της Θράκης.

Τους υπόλοιπους Έλληνες μπορεί να τους “δουλέψει” γιατί δεν έχουν εικόνα, τους Θρακιώτες όμως όχι. Γιατί οι Θρακιώτες εκτός από εικόνα που ισοδυναμεί με 1000 λέξεις, διαβάζει και τα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη σήμερα (23-11-2021) πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή Διδυμοτείχου Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης – διακινητής αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκε μία πλαστική βάρκα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη σήμερα (22-11-2021) πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή νότιου κόμβου Διδυμοτείχου Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Με τη σύλληψη του διακινητή απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα είκοσι (20) περίπου άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τούρκικο έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.

Κατασχέθηκε μία πλαστική βάρκα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Συνελήφθησαν 4 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν χθες (21-11-2021) το πρωί, στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τέσσερις (4) ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν τους τέσσερις διακινητές, διότι εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε αγροτικό αυτοκίνητο λειτουργώντας ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι άλλοι δύο δράστες και μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθη χθες (20-11-2021) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας ημεδαπός διακινητής,  ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.