ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟΝ «ΜΑΙΑΝΔΡΟ & ΤΟ «NESSOS KAFE», ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΗ, ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΕΥΣΤΕ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΑΣ.  ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ.
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ
2541 106085
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ

Φαίνεται ότι η κοινή προσπάθεια της ταβέρνας Μαίανδρος και του καφέ NESSOS KAFE στην Γαλάνη πριν τα στενά του Νέστου, που συνδυάζει το φαγητό με τον καφέ και το ποτό, έπιασε τόπο αφού όλο και περισσότεροι Ξανθιώτες προτιμούν να απολαύσουν το καλό και ποιοτικό φαγητό ή τον καφέ τους σε ένα περιβάλλον που είναι ανάσα ζωής για να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους.

– ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ “KAFE NESSOS” ΣΤΟΝ “ΜΑΙΑΝΔΡΟ” ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ,

ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ

Η Μαρία με τον «Μαίανδρο» και ο Μάκης Χατζόπουλος με το «KAFE NESSOS» αποφάσισαν να δώσουν κάτι ξεχωριστό σε μία ξεχωριστή περιοχή όπως είναι τα στενά του Νέστου όπως,  η ποιότητα του φαγητού, του καφέ και του ποτού, συνοδευόμενα από ένα πανέμορφο περιβάλλον μέσα και έξω από τον Μαίανδρο και το «KAFFE NESSOS».

Ο Μαίανδρος και το «kaffe Nessos» Συνδυάζουν αυτό που πραγματικά λείπει από την ζωή μας. Όπως η γαλήνη, η απόλαυση του φαγητού ή του καφέ, η ευγενική συμπεριφορά των υπευθύνων, το άψογο σέρβις σε ένα αψεγάδιαστο χώρο όπως είναι η περιοχή της Γαλάνης.
Με λίγα λόγια, αν η παρέα επιθυμεί απλά να πιει έναν καφέ, τον πίνει, απολαμβάνει την Θέα και φεύγει, αν όμως θέλει να συνεχίσει με φαγητό και κρασάκι, το δίδυμο, η Μαρία και ο Μάκης, έχουν φροντίσει και για αυτό, σερβίροντας ντόπια κρέατα, ορεκτικά ή ουζομεζέ καθώς και τις υπέροχες σαλάτες τους.
Όπως μας λέει η Μαρία, στον χώρο διατίθεται εκτός από τις ποικιλίες καφέ που είναι άριστος γνώστης ο Μάκης Χατζόπουλος και τα κρεατικά όπως σουβλάκι χοιρινό, σουβλάκι κοτόπουλο, σουτζουκάκι μοσχαρίσιο που και αυτό βγαίνει σε ξυλάκι, κεμπάμ αρνίσια, λουκάνικο με κασέρι και λουκάνικο πικάντικο και ότι έχει σχέση με ουζομεζέδες όπως σκουμπρί καπνιστό, καβουρμάς ψημένος στα κάρβουνα, επίσης αν ο πελάτης επιθυμεί να κλείσει το φαγητό του, παραγγέλνει γλυκό όπως το σουφλέ σοκολάτας το παπ κέικ και άλλα που ετοιμάζονται στον χώρο του «Μαίανδρος».
Όσο για τον καφέ, η επιχείρηση συνεργάζεται με αρτοποιείο της περιοχής που την προμηθεύει τσουρεκάκι

ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΟ;
Ναί, υπάρχει η δυνατότητα διανομής   κατ οίκον, το γνωστό «πακέτο»,  στον καφέ και το φαγητό στις γύρω περιοχές, ξεκινώντας από τους Τοξότες και φτάνοντας στο Πετροχώρι.
Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα οι Ξανθιώτες να στηρίξουν αυτή την επιχειρηματική σύμπραξη.