Μήνυμα Μανώλη Τσέπελη για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;

Μάλλον ο δήμαρχος απευθύνεται στον Ξανθιώτικο λαό με την ιδιότητα του δημάρχου και όχι του Μανώλη Τσέπελη, γιατί σα να έχουμε μπερδευτεί λιγάκι  και μιας και αναφέρεται στην δημοκρατία, θα πρέπει να γνωρίζει ότι στις κανονικές δημοκρατίες που το αίσθημα ευθύνης και της ηθικής επικρατεί, δεν δίνουν από τα χρήματα των δημοτών απευθείας ανάθεση 19,000 ευρώ όταν υπάρχει προσφορά για 9.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά, μέρα που είναι,  δεκτό το μήνυμα από τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Διαβάστε το.

Τιμούμε με συγκίνηση την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, την πιο μαζική στιγμή αντίστασης στη δικτατορία, που ξεκίνησε από τους φοιτητές και εξελίχθηκε σε ένα γιγάντιο κύμα αντίδρασης του ελληνικού λαού.

Είναι μια μέρα μνήμης για όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Αρχές και αξίες τις οποίες θεωρούμε αυτονόητες. Αποτελούν, όμως, μια συστηματική διαδικασία, μια καθημερινή ευθύνη και υποχρέωση του καθένα μας ξεχωριστά να τις προστατεύει και να τις υπερασπίζεται.

Το μήνυμα του Πολυτεχνείου παραμένει επίκαιρο -αναλλοίωτο στον χρόνο- παρά τα 48 χρόνια που μεσολάβησαν.

Η 17η Νοέμβρη συμβολίζει τον αγώνα, αλλά κυρίως την ενότητα των Ελλήνων. Είναι το φωτεινό παράδειγμα της σύγχρονης νεοελληνικής ιστορίας πως ενωμένοι, με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Ιδιαίτερα, σήμερα, όπου ο κορωνοϊός απειλεί ακόμα την υγεία, αλλά και την οικονομική και κοινωνική ζωή όλων μας, οφείλουμε να συνεχίσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς διχασμούς, πόλωση και τεχνητές συγκρούσεις.

Ο αγώνας για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Ειρήνη, Αγάπη για τη Ζωή και τον Άνθρωπο συνεχίζεται.