«Εφιάλτης» διακινητής μετέφερε λαθρομετανάστες

 Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μήπως πρέπει να αλλάξει ο νόμος και οι Έλληνες πολίτες που συμμετέχουν στο Εθνικό Έγκλημα της μεταφοράς των λαθρομεταναστών να δικάζονται και να αντιμετωπίζονται από την δικαιοσύνη ως προδότες;

Ποιος αμφιβάλλει ότι οι Έλληνες που διαπράττουν το Εθνικό Έγκλημα της αλλοίωσης του πληθυσμού δεν είναι προδότες της Χώρας τους και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται;

Ποιο συγκεκριμένα η αστυνομία συνέλαβε Έλληνα ο οποίος μετέφερε λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα.

 Συνελήφθη ημεδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Ο δράστης είχε αποκρύψει τους διακινούμενους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου

Συνελήφθη χθες (16-11-2021) το πρωί, σε περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ημεδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

 

  Συνελήφθη και άλλος Έλληνας  διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθη χθες (15-11-2021) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα για τις πινακίδες του αυτοκινήτου έχει δηλωθεί κλοπή το έτος 2015 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.