Μόνη στη συναυλία; Δες αυτά τα 4 χρήσιμα tips

Αν λατρεύεις τις συναυλίες είναι πολύ πιθανό να έχεις συχνά να αντιμετωπίσεις μια συγκεκριμένη κατάσταση. Οι φίλες σου δεν μπορούν (ή απλώς δεν θέλουν) να σε ακολουθήσουν πάντα στις εξορμήσεις σου οι οποίες είναι πολλές και συχνές. Το οποίο είναι φυσιολογικό, αλλά πώς το αντιμετωπίζεις; Πηγαίνεις μόνη σου, φυσικά!

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές συμβουλές για εσένα που θέλεις να πηγαίνεις μόνη σου σε συναυλίες.

  1. Ενημέρωσε για το πού βρίσκεσαι

Καλή η διασκέδαση, αλλά πρέπει να παραμένεις ασφαλής. Είναι απαραίτητο να ενημερώνεις τους κοντινούς σου ανθρώπους, είτε την οικογένεια είτε τις φίλες σου, για το πού βρίσκεσαι. Μπορείς να ξεκλέβεις μερικά λεπτά από τη συναυλία για να στέλνεις ένα-δυο μηνύματα και να επιβεβαιώνεις ότι όλα είναι καλά.

  1. Μην σου φαίνεται τόσο περίεργο

Δεν υπάρχει λόγος να σου φαίνεται τόσο περίεργο που πηγαίνεις μόνη σου σε συναυλίες. Με το να σπαταλάς χρόνο για να αναρωτιέσαι πώς μπορεί να φαίνεται το γεγονός ότι είσαι μόνη σου κάπου, δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να απολαύσει την εμπειρία. Εξάλλου, σκέψου ότι στην πραγματικότητα κανείς γύρω δεν ενδιαφέρεται και όλοι θέλουν απλώς να περάσουν καλά.

  1. Ντύσου αναλόγως

Θα πρέπει, φυσικά, να σκεφτείς και τα ρούχα τα οποία θα φορέσεις. Και πρέπει να ντυθείς κατάλληλα, ανάλογα και με το είδος της συναυλίας που θα παρακολουθήσεις. Φερειπείν, τα σκισμένα τζιν είναι τέλεια επιλογή για χιπ χοπ συναυλίες, ενώ τα δερμάτινα γυναικεία παντελόνια ταιριάζουν τέλεια σε πιο ροκ καταστάσεις. Παράλληλα, πρέπει να φροντίσεις να φορέσεις άνετα παπούτσια, γιατί θα είσαι πολλές ώρες όρθια και ανάμεσα σε πολύ κόσμο.

Να θυμάσαι: Τα δερμάτινα γυναικεία παντελόνια είναι μεν φοβερή επιλογή για συναυλία, αλλά πρέπει να σιγουρευτείς ότι είναι άνετα και ότι δεν σε περιορίζουν. Συνεπώς, βρες το σωστό παντελόνι για εσένα και φρόντισε να κάνεις το ίδιο και για τα υπόλοιπα κομμάτια του look σου.

  1. Γνώρισε καινούργιο κόσμο

Αν είσαι γενικά πιο κοινωνική, η συναυλία είναι το τέλειο πλαίσιο για να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο. Ή ακόμη και αν δεν είσαι τόσο ανοιχτός χαρακτήρας, μπορείς να κάνεις μια απόπειρα να ξεπεράσεις τις αναστολές σου. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν τα ίδια γούστα με εσένα.

Καθώς θα είσαι μόνη σου είναι πολύ σημαντικό να ετοιμαστείς κατάλληλα από νωρίς. Να αποφασίσεις πώς θα πας στη συναυλία, αν παρκάρεις το αυτοκίνητό σου κάπου να βγάλεις μια φωτογραφία για να μην ξεχάσεις πού το άφησες, να έχεις μαζί σου νερό, αρκετά χρήματα κ.ο.κ. Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να πας και να απολαύσεις τη μουσική, χωρίς άγχος!