Ο πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης Γ. Καρασακαλαίδης ενισχύει τους «4»

ΣΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ Μ. ΤΣΕΠΕΛΗ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Με μία λιτή ανακοίνωση ο επικεφαλής των «4» Σ. Μελισσόπουλος ενημερώνει τους Ξανθιώτες ότι ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γ. Καρασακαλίδης ο οποίος εκτός από την ενσωμάτωση του στην ένωση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης αναλαμβάνει και τον πολιτικό σχεδιασμό της κοινής προσπάθειας.

Τελικό συμπέρασμα είναι ότι οι «4» όχι μόνο δεν διαλύονται όπως διαρρέει  τεχνηέντως η διοίκηση του δήμου, αλλά δυναμώνουν και σίγουρα θα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος στις εκλογές που έρχονται.

Η διοίκηση του δήμου πρέπει να αντιληφθεί ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται μοιράζοντας αφειδώς δημοτικό χρήμα σε φίλους, κολλητούς και ΜΜΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την απόφαση των 15 Δημοτικών Συμβούλων καλωσορίζουμε και επίσημα στη νέα μεγάλη και ενιαία Δημοτική Παράταξη τον φίλο και συνεργάτη, Γιώργο Καρασακαλίδη, πρώην Δήμαρχο Σταυρούπολης, ο οποίος και αναλαμβάνει οργανωτικός υπεύθυνος του πολιτικού μας σχεδιασμού.

Το γεγονός ότι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, ένας έντιμος άνθρωπος και ένας πετυχημένος πρώην Δήμαρχος θα δώσει μαζί μας – δίπλα μας τον μεγάλο αυτόν αγώνα για την ουσιαστική αλλαγή και τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Ξάνθης το 2023, αποτελεί για εμάς ξεχωριστή τιμή και μας γεμίζει με χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία για τη μεγάλη νίκη !!!

Η Ξάνθη το 2023 θα είναι μια άλλη πόλη!!!

6-11-2021

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ