Στην αντεπίθεση περνά ο δήμος Αβδήρων μετά τα πλαστά ποσοστά ανεμβολίαστων που κυκλοφόρησαν στον φιλικό τύπο του δημάρχου Ξάνθης και που παρουσίαζαν τον δήμο Αβδήρων με πολύ χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού.

Ποιο συγκεκριμένα σύμφωνα  με στοιχεία της ΚΕΔΕ, αποδεικνύεται ότι ο δήμος Ξάνθης βρίσκεται σε χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού από τον δήμο Αβδήρων σε αντίθεση με αυτά που γράφουν τα φιλικά και “χρυσοπληρωμένα” από τον δήμαρχο μέσα ενημέρωσης της Ξάνθης.

Σαφώς και ο μέσος Ξανθιώτης αντιλαμβάνεται την “πρεμούρα” των μέσων ενημέρωσης που ελέγχονται από τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη και τους παρατρεχάμενους πρωτοκλασάτους της διοίκησης του να παρουσιάσουν τον δήμαρχο Ξάνθης καλλίτερο διαχειριστή της πανδημίας  από τους άλλους δήμους της Ξάνθης και ο λόγος δεν είναι άλλος από την δικαιολόγηση της σπατάλης των  εκατομμύριων του δήμου Ξάνθης ελέω covid, όπου βέβαια εννοείται, ότι από αυτήν την σπατάλη των εκατομμυρίων, πληρώθηκαν αδρά και τα φιλικά του μέσα ενημέρωσης.

Άρα θα πρέπει πάση θυσία τα μέσα ενημέρωσης του δημάρχου Μ. Τσέπελη να διαστρεβλώσουν την όποια αλήθεια για να δικαιολογηθεί η σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ λόγω covid  και προφανώς κατ εντολή του δημάρχου, τα φιλικά του μέσα άνοιξαν την πόρτα της παραπληροφόρησης που συμπεριέλαβε και τον δήμο Αβδήρων κάτι που όμως διαψεύδεται πανηγυρικά από τα στοιχεία της ΚΕΔΕ.

 

https://www.airetos.gr/anemboliasto-to-30-tois-ekato-twn-ergazomenwn-stoys-dimoys-pinakas-ana-dimo.aspx

πηγή :  www.airetos.gr

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ 76%

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ    75%

ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ  69%

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ    67%