ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προγραμματίζουν πολιτική δραστηριότητα για τη διάδοση του καλέσματος της ΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ και συγκεκριμένα:

  • Τη Δευτέρα 1/11/2021 η Τομεακή Επιτροπή Έβρου περιοδεία σε Δασαρχείο, Νοσοκομείο και σχολή Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο με επικεφαλής τον Ζαλουφλή Κώστα, μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ. Επίσης η Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης εξορμήσεις στην αγορά της πόλης.
  • Την Πέμπτη 4/11/2021 η Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης εξορμήσεις στην αγορά της πόλης και περιοδεία σε σχολεία από την ΚΟΒ Δυτικών Συνοικιών. Επίσης η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας περιοδεία σε βιομηχανικούς χώρους τροφίμων με επικεφαλής την Μπράτσου Βάσω,  μέλος της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 5/11/2021 η Τομεακή Επιτροπή Έβρου σύσκεψη με νέους δικηγόρους στην Αλεξανδρούπολη με ομιλήτρια την Δινδίνη Βάνα,  μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ καθώς και περιοδεία σε Τεχνικές Σχολές και το 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Χιώνη Γιάννη, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Το Σάββατο 6/11/2021 η ΚΟΒ Κέντρου της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης οργανώνει σύσκεψη στα γραφεία του Κόμματος με ομιλητή τον Κυριακίδη Γιάννη, μέλος της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ. Επίσης η Τομεακή Επιτροπή Έβρου περιοδεία σε ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τη Σταματελάτου Αλεξάνδρα, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή 7/11/2021 η ΚΟΒ Δυτικών Συνοικιών της Τομεακής Επιτροπής Ξάνθης σύσκεψη στα γραφεία του Κόμματος με θέμα «Αντεπίθεση του εργατικού κινήματος απέναντι στους αντεργατικού νόμους».

 

 

31/10/2021

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ