Δήμαρχε την ζημιά ποιος θα την πληρώσει;

Τα κορόιδα οι Ξανθιώτες;

 

Και να λοιπόν που φτάσαμε στο δια ταύτα.

Δεν φτάνει που η δημοτική αρχή δεν αξιοποιεί τα περιουσιακά στοιχεία των δημοτών προς όφελος τους, τα αφήνει και σαπίζουν, ρημάζουν και σκουριάζουν ακίνητα εκτεθειμένα και απροστάτευτα.

Δε φτάνει που τα αφήνει και σκουριάζουν, επιτρέπει με την αδιαφορία του και την ανικανότητα του να τα προστατεύσει, να τα καίνε κιόλας μέρα μεσημέρι.

Όπως καταλαβαίνεται ο λόγος για τα τραινάκια που κάηκαν μέρα μεσημέρι, κάτω από την μύτη των δημοτικών υπαλλήλων στην κυριολεξία.

ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ;

Με λίγα λόγια, η ζημιά ξεπερνάει τα 300 χιλιάρικα. Ποιος θα την πληρώσει δήμαρχε; Οι Ξανθιώτες;

Ως πότε οι δημότες της Ξάνθης θα πληρώνουν την δική σου ανεπάρκεια καθώς και των συνεργατών σου;

Για αυτό ένα χρέος ενός συνδημότη μας που ήταν 150 ευρώ από το παζάρι έφτασε με τους τόκους και τα πανοτόκια τα 1500 ευρώ;

Για να μπορεί ο δήμος Ξάνθης να πληρώνει τις ζημιές που προκαλεί στους Ξανθιώτες ο ίδιος;

Αν ζούσαμε σε ένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του, ήδη θα έπρεπε η ζημιά αυτεπάγγελτα,  να κοστολογηθεί από την προσωπική περιουσία του δημάρχου ο οποίος ενώ είναι επιφορτισμένος να προστατεύσει την περιουσία των δημοτών του, επιτρέπει να την καίνε διάφορα θρασίμια.

Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος ανομίας όπου η ανικανότητα και η ανευθυνότητα θεωρείται από την πολιτεία προτέρημα και η δικαιοσύνη …απούσα ως συνήθως.

Μήπως να σταματήσουν οι υπουργοί να έρχονται στην Ξάνθη;

Λέμε τώρα, αλλά κάθε φορά που έρχεται για επίσκεψη κάποιος υπουργός στην Ξάνθη όλο και κάποιο κακό θα μας βρει.
Τις προάλλες που ήρθε ένας υπουργός στην Σταυρούπολη και δεσμεύθηκε ότι το ΑΤΜ της Αγροτικής θα μείνει στο χωριό, αυτό έκλεισε το πήραν και έφυγαν και δεν πήραν μόνο της Σταυρούπολης αλλά και τών Αβδήρων και τρέχουν τώρα τα γεροντάκια στην Ξάνθη για να πάρουν την σύνταξή τους, έτρεχαν οι βουλευτάδες, οι παρατρεχάμενοι, οι αντιπεριφερειάρχες και ο δήμαρχος της Ξάνθης να λένε στον κοσμάκι μη στεναχωριέστε αφου το είπε ο υπουργός θα δουλεύουν τα υποκαταστήματα.
Όχι μόνο τα υποκαταστήματα έκλεισαν αλλά πήραν και τα ΑΤιΜΑ από εκεί και αν δεν τα πήραν ξεχνούν να βάλλουν λεφτά.
Ύστερα από αυτό τώρα πρόσφατα μας ήρθε ένας υπουργός υπεύθυνος για την οικονομία της Χώρας και δεσμεύθηκε για το 12%, όσο το είδατε εσείς το είδαμε και εμείς.
Προχθές μας ήρθε μία άλλη υπουργός υπεύθυνη για την υγεία και αντί να μας ενισχύσει με γιατρούς και μηχανήματα μπας και βρούμε την υγειά μας μετέτρεψε μέσα σε μία νύχτα το Κ.Υ. Αβδήρων σε αγροτικό ιατρείο.
Για αυτό λέω στην γέφυρα του Νέστου να πέσει lockdown στους υπουργούς. Αυτοί μια φορά για καλό δεν έρχονται.