Η πολιτική απέθανε, ζήτω οι … πολιτικοί

Με ανάμεικτα συναισθήματα η κοινωνία υποδέχθηκε την υποψηφιότητα του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στο τιμόνι του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ.
Η ερωτήσεις του τι νέου μπορεί να προσφέρει ένας πρώην Πρωθυπουργός στην πολιτική, ακούγονται σχεδόν από όλες τις ομάδες των ψηφοφόρων, τουλάχιστον της Ξάνθης οι οποίοι αναρωτιούνται τι πραγματικά μπορεί να κάνει για το καλό της κοινωνίας ο πρώην Πρωθυπουργός που δεν πρόλαβε να κάνει στην προηγούμενη θητεία του.
Τι ακριβώς προτίθεται να αλλάξει με την προοδευτικότητα που εκφράζει;
Θα βγάλει την Χώρα από τα μνημόνια και την οικονομική απαξίωση;
Γιατί όταν διεκδικείς την προεδρεία ενός κόμματος, είσαι εν δυνάμει Πρωθυπουργός. Τι λοιπόν θα κάνεις σαν νέος Πρωθυπουργός που δεν έκανες όταν ήσουν στο παρελθών;

Ο ΛΑΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΗΝ “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ «ΤΖΑΚΙΑ»

Είναι γεγονός ότι οι απλοί Ξανθιώτες τουλάχιστον στις κατ ιδίαν συζητήσεις, ανεξάρτητα που είναι πολιτικά τοποθετημένοι, κατέγραψαν την επάνοδο του Γ. Παπανδρεου με σκεπτικισμό γυρνώντας την κουβέντα στην απαξίωση που δέχεται το πολιτικό σύστημα.
Είναι πλέον αδιάφορο στους πολίτες ποια πολιτικά πρόσωπα ανακυκλώνονται στο πολιτικό σκηνικό εφ όσον γνωρίζουν από την μέχρι τώρα παρουσία τους ότι αυτή επέφερε μόνο δεινά στην προσωπική και οικογενειακή τους κατάσταση.
Θεωρούν ότι ο Γ. Παπανδρέου, ποτισμένος και αυτός, όπως και όλοι οι παλαιοί πολιτικοί που κατοικοεδρεύουν και ανακυκλώνονται στο κοινοβούλιο, ότι είχαν να δώσουν στον τόπο το έδωσαν και άρα ικανοποιούν με την δική τους ψήφο, την ματαιοδοξία τους και τίποτε παραπάνω αφού πλέον θεωρούν ότι η ζημιά που έγινε στην ζωή τους και στο μέλλων των παιδιών τους είναι μη αναστρέψιμη.
Άρα η παρουσία του Γ. Παπανδρεέου και του κάθε Γ. Παπαδνδρέου, δεν μπορεί να αλλάξει αυτήν την κατάσταση, αφού αν ήθελε και μπορούσε δεν θα έφτανε η ζωή των πολιτών σε αυτό το χάλι που είναι.
Τώρα γιατί κάποιοι θα ψηφίσουν έναν πολιτικό που δεν άλλαξε προς το καλύτερο την ζωή τους, σίγουρα χρήζει περαιτέρω μελέτη από ειδικούς.

ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

… που επανακάμπτει, ζητά την ψήφο του Ελληνικού Λαού για να ξαναγίνει Πρωθυπουργός.
Διότι ο Γ. Παπανδρέου και ο κάθε Γ, Παπανδρέου, που δεν έκανε πράγματα για την χώρα όσο ήταν Πρωθυπουργός, γνωρίζει από «πρώτο χέρι» ότι οι πολίτες ξεχνούν και στην ουσία επιβραβεύουν αυτούς που τους «χαντάκωσαν», άρα γιατί να μην ξαναδοκιμάσει ο Γ. Παπανδρέου και ο κάθε Γ. Ππαπανδρέου, να ανεβεί ξανά στο άρμα της εξουσίας;
Α.Π.