Πικρές αλήθειες από τον Πασχάλη Λύρατζη για την … απελευθέρωση της πόλης

“Σας την έφερε ο αδελφούλης, πάμε για τα επόμενα κορόιδα και εσύ καημένη Ξάνθη νόμιζες ότι ελευθερώθηκες. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!”

Ο Πασχάλης Λύρατζης παίρνει θέση με ανάρτηση του, καυτηριάζοντας το όλο  θέμα της κατάθεσης στεφάνου από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Ζειμπέκ και τον αποκλεισμό του από τον δήμο Ξάνθης στα Ελευθέρια της πόλης.

Πολλοί ίσως μας ρωτήσουν γιατί επιμένουμε να αναδεικνύουμε κάποια θέματα που για πολλούς θεωρούνται ήσσονος σημασίας, αλλά επειδή οι περισσότεροι από εμάς για χάρη της δύσκολης καθημερινότητάς μας ξεχνούμε κάποιες λεπτομέρειες, εμείς, απλά, προσπαθούμε να αναφερθούμε σε μικρές λεπτομέρειες που μέσα τους όμως κρύβουν τον διάβολο και ότι μας συμβαίνει σήμερα είναι γιατί στο παρελθών δεν δώσαμε σημασία στις λεπτομέρειες.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν σε πολλά από τα μικρά θεματάκια που συνήθως περνούν από μπροστά μας στο «ντούκου» πώς μας εμφανίζονται ξαφνικά διογκωμένα μπροστά μας, μετά από λίγο καιρό.

Λεπτομέρειες που πολλές φορές δεν δίνουμε σημασία και ιδιαίτερα σε λεπτά και «αδιάφορα» θέματα που αφορούν την Εθνική Ταυτότητα της Θράκης και που όλοι ξέρουμε ότι ο κακός γείτονας με του δορυφόρους του την επιβουλεύεται. Είτε στηριζόμενος στην ματαιοδοξία Ελλήνων Πολιτών της Θράκης, είναι αδιάφορο το θρήσκευμα γιατί έχουμε δει και Χριστιανούς οι οποίοι προκειμένου να απολαύσουν την εξουσία δεν διστάζουν να δώσουν γη και ύδωρ στους εχθρούς της πατρίδας και αυτό δεν είναι μακριά από μας, σε άλλη περιοχή, αλλά μέσα στην Θράκη, μέσα στην Ξάνθη και μέσα στο σπίτι μας που καίγεται σγά σιγά, βήμα το βήμα, λεπτό το λεπτό, με τις «ευλογίες» της Αθήνας που της είναι αδιάφορη η έννοια πατρίδα Έθνος Ελλάδα και φυσικά των ντόπιων «τροβαδούρων» της εξουσίας.

Από το κείμενο του Πασχάλη Λύρατζη βγαίνουν πολλές ερωτήσεις που είναι εύκολο με απλή λογική, καταγράφοντας τα γεγονότα όσο «ψιλά» και αν περνούν,  να απαντηθούν, αρκεί να παρατηρήσουμε συμπεριφορές και πολιτικές Ξανθιωτών πολιτών.

 

Πόσα θέματα ανοίγει στην ανάρτηση του ο Πασχάλης Λύρατζης. Δεν έχετε παρά να διαβάσετε με προσοχή αυτά που λέει, άσχετα αν τα πιστεύει ή όχι ο ίδιος.

 

Απαράδεκτη η στάση του Δήμου Ξάνθης όπου απέκλεισε τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ από την κατάθεση στεφάνων, για την απελευθέρωση της πόλης μας. Ανοργανωσιά η Ασχετοσύνη;

Όμως κύριε Ζειμπεκ ξαφνικά ανακαλύψατε τις ελλείψεις των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας; 4 χρόνια 2015 – 2019με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τι κάνατε ; Τρέχατε στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με τον νυν δήμαρχο κ. Τςέπελη, για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα ποιών ;

Συγνώμη ξέχασα ο κ Τσεπελης είναι αριστερό κεντροδεξιός δεν φταίει αυτός που αλλάζουν οι κυβερνήσεις , έτσι και αλλιώς πάντα κυβερνητικός ήταν, είτε είναι πράσινη, είτε κόκκινη, είτε μπλε η Κυβέρνηση. Σας την έφερε ο αδελφούλης, πάμε για τα επόμενα κορόιδα και εσύ καημένη Ξάνθη νόμιζες ότι ελευθερώθηκες. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!