ΝΔ Ξάνθης:   Όχι πως δεν γνωρίζαμε την ιδεολογία του Συριζα και του κυρίου Τσίπρα που με συνοδοιπόρο του τον κ. Παππά προσπάθησε να κλείσει κανάλια εθνικής εμβέλειας. Αλλά δεν περιμέναμε αυτό να συμβεί και σε τοπικό επίπεδο.

Τους ασκούς του Αιόλου φαίνεται ότι άνοιξε η δήλωση του Γραμματέα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αφού προκάλεσε την παρέμβαση της τοπικής ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την τοπική ΝΔ απλά επιβεβαίωσε τον τρόπο λειτουργίας του αφού πλήρωνε το κανάλι για να επιβιώσει σε αντάλλαγμα να προβάλλει τις θέσεις του κόμματος και που αποδεικνύεται ότι οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου καναλιού λειτουργούν με αυτό τον τρόπο , πράγμα που όπως φαίνεται ακόμη και σήμερα οι ιδιοκτήτες του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού συνεχίζουν και πορεύονται με τον ίδιο τρόπο αφού στο πρόσωπο του δημάρχου βρήκαν την  νέα χρυσή κότα που γεννάει το χρυσό αυγό.

Η διαφορά είναι ότι άλλο ο ιδιοκτήτης ενός τηλεοπτικού σταθμού που προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας εκδούλευση σε κόμματα και παρατάξεις και άλλη η ευθύνη ενός κόμματος ή μιας παράταξης που λειτουργεί με ανέντιμο τρόπο προσπαθώντας να ξεγελάσει τους πολίτες προκειμένου να τους αρπάξει την ψήφο.

Προφανώς οι τοπικοί εισαγγελείς δεν βρίσκουν πουθενά πολιτική ανεντιμότητα και δεν τους εγκαλούν. Αυτούς που τα «έδωσαν» και αυτούς που τα «πήραν»

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει η τοπική ΝΔ.

 

Οι απίστευτες δηλώσεις του μέλους της Ν.Ε. Συριζα Ξάνθης, κ. Χατζηθεοδώρου μας έχουν αφήσει εμβρόντητους. Σε συνέντευξή του στο κανάλι Next TV παραδέχτηκε ότι βοήθησαν τοπικό κανάλι να ανοίξει για να περνάνε τις θέσεις τους. Όχι πως δεν γνωρίζαμε την ιδεολογία του Συριζα και του κυρίου Τσίπρα που με συνοδοιπόρο του τον κ. Παππά προσπάθησε να κλείσει κανάλια εθνικής εμβέλειας. Αλλά δεν περιμέναμε αυτό να συμβεί και σε τοπικό επίπεδο.

Καλούμε τον Συριζα να δώσει απαντήσεις τουλάχιστον στους πολίτες της Ξάνθης.

Με ποιον τρόπο βοήθησαν τοπικό κανάλι;

Με κρατική χορηγία σε βάρος των υπολοίπων μέσων;

Με ιδιωτική χορηγία; και αν ναι, ποιου επιχειρηματία;

Με παρέμβαση στον κρατικό μηχανισμό;

Σας ακούμε προσεκτικά…