Πότε θα δούμε τα έργα του Μ. Τσέπελη στην πόλη;

Διαβάζουμε στα φιλικά μέσα του δημάρχου Μ. Τσέπελη που διαφημίζουν τα έργα του του με πηχυαίους τίτλους σε μία προσπάθεια να πείσουν τον λαό της Ξάνθης ότι η δημοτική αρχή εργάζεται και κάνει έργα όμως, για να ακριβολογούμε εδώ και δύο χρόνια δεν είδαμε να πέφτει θεμέλιος λίθος σε κάποια από τα διαφημιζόμενα έργα του  γιατί και το κολυμβητήριο που έπλενε τα ντουβάρια ο ίδιος φορώντας φόρμα εργασίας είναι έργο του Δημαρχόπουλου και δυστυχώς δεν το αναφέρει κανένα από τα φιλικά μέσα ενημέρωσης του δημάρχου παρόλο που στην λογική του δημάρχου, που είναι «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω», είναι  να πιαστεί με τους εξωτερικούς χώρους, να γκρεμίζει ντουβάρια ενώ μπορεί τόσο απλά να βγάλει μία άδεια μικρής κλίμακος και να κάνει τις παρεμβάσεις του νόμιμα και ηθικά. Εν κατακλείδι ο ίδιος ο δήμαρχος καθυστερεί την έναρξη του κολυμβητηρίου για να πείσει τους Ξανθιώτες ότι είναι δικό του έργο παρόλο που η προηγούμενη δημοτική αρχή έκανε 4 χρόνια για να το νομιμοποιήσει και να το θέσει απρόσκοπτα σε λειτουργία. Άραγε ο επόμενος δήμαρχος της Ξάνθης τι θα βρύα μπροστά του από τις παρεμβάσεις του «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» δημάρχου Τσέπελη; Πόσα χρόνια θα κάνει να νομιμοποιήσει η επόμενη δημοτική αρχή όλες τις μικρές ή μεγάλες οικοδομικές αυθαιρεσίες του νυν δημάρχου;

Και για να πούμε μία ακόμη αλήθεια, το κολυμβητήριο είναι έργο του Δημαρχόπουλου και εννοείτε τελειωμένο. Το οποίο απλά έπρεπε να σουλουπώσει και να το ανοίξει ο νυν δήμαρχος εδώ και δύο χρόνια.

Άρα πιάνεται τάχα μου ντε με συμπληρωματικά έργα για να δείξει ότι είναι  μισοτελειωμένη η δουλειά του πρώην δημάρχου ενώ η Ξάνθη γνωρίζει ότι δεν είναι έτσι.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί το έργο με το κυνοκομείο το οποίο είναι επίσης τελειωμένο αλλά δεν «κόβει» την κορδέλα γιατί είναι δουλειά του Δημαρχόπουλου.

Προφανώς ο νυν δήμαρχος πιστεύει ότι μέχρι τις επόμενες εκλογές, δηλαδή  σε δύο χρόνια περίπου, οι Ξανθιώτες θα ξεχάσουν τίνος έργο είναι, θα πάει προεκλογικά, θα το εγκαινιάσει, οι δικοί του δημοσιογράφοι θα γεμίσουν το διαδίκτυο με 150 φωτογραφίες από τα εγκαίνια και από εδώ πάνε και οι άλλοι.

Η ουσία όμως είναι ότι είναι έργο του Δημαρχόπουλου.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε το θέμα των παιδικών χαρών που ενώ είναι τελειωμένες, η δημοτική αρχή «τσαλαβουτάει» εκεί μέσα ξηλώνοντας και ράβοντας για να μηδενίσει το έργο του πρώην δημάρχου και να το εμφανίσει για δικό του.

Τελικά η διοίκηση του δήμου Ξάνθης ούτε συνέχεια έχει αλλά  ούτε συνέπεια. Τελικά κανένα έργο με θεμέλια του δημάρχου Τσέπελη θα δούμε;