Συνελήφθη αλλοδαπός στον Έβρο χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Ε και;

 ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ

Δεν μπαίνει στην ζυγαριά αν τα αστυνομικά όργανα συλλάβουν Έλληνα πολίτη χωρίς δίπλωμα. Εκεί η Ελληνική Δικαιοσύνη θα εξαντλήσει όλη της την αυστηρότητα.

Συνελήφθη την 3-10-2021 το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, ένας αλλοδαπός, ο οποίος  εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Άραγε που πήγαινε ο αλλοδαπός στην περιοχή του Τυχερού που οδηγούσε σύμφωνα με την ανακοίνωση  της τοπικής αστυνομίας  ΙΧΕ αυτοκίνητο στερούμενος διπλώματος;

Με λίγα λόγια, ο αλλοδαπός,  κατά πάσα πιθανότητα διακινητής λαθρομεταναστών, έκλεψε ένα αυτοκίνητο συνήθως από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, έφτασε δίπλα στον ποταμό Έβρο για να πάρει το «εμπόρευμα» δηλαδή τους λαθρομετανάστες και να τους κουβαλήσει στην Θεσσαλονίκη έναντι ενός καλού δουλεμπορικού τιμήματος.

Με λίγα λόγια, ο εγκληματίας αλλοδαπός, οδήγησε 200 τόσα χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη για τον Έβρο και θα οδηγούσε άλλα 200 για την επιστροφή αν δεν τον ανελάμβαναν οι αστυνομικοί χωρίς δίπλωμα.

Ο εν λόγω εγκληματίας και οι δεκάδες εγκληματίες που κυκλοφορούν στους δρόμους για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες χωρίς δίπλωμα, βάζουν σε κίνδυνο την δική τους ζωή, αυτό λίγο ενδιαφέρει το κοινό αίσθημα γιατί εν γνώσει του το κάνει, την ζωή των λαθρομεταναστών, που μπορεί να εγκληματούν παραβιάζοντας τα Ελληνικά Σύνορα, την ζωή των Ελλήνων Πολιτών αλλά είναι άνθρωποι και φυσικά των Αστυνομικών που προσπαθούν μέσα στο ομιχλώδες πολιτικό τοπίο, να κάνουν την δουλειά τους όσο καλύτερα γίνεται.

Τον συγκεκριμένο εγκληματία, αν δεν τον «φάει» η φαμίλια για να μην δώσει διευθύνσεις και ονόματα, θα τον ξαναδούμε στον δρόμο και πάλι χωρίς δίπλωμα μέχρι να αφαιρέσει ζωές.

Δεν μπαίνει στην ζυγαριά αν τα αστυνομικά όργανα συλλάβουν Έλληνα πολίτη χωρίς δίπλωμα. Εκεί η Ελληνική Δικαιοσύνη θα εξαντλήσει όλη της την αυστηρότητα.

Γιατί;

Έτσι προς γνώση και συμμόρφωση και δυστυχώς δεν ισχύουν τα ίδια μέτρα και σταθμά μεταξύ των Ελλήνων πολιτών και των λάθρα εισερχομένων στην Χώρα.

Εκεί υπάρχει ένα ιδιότυπο άσυλο.

Αν όμως οι αλλοδαποί κακοποιοί αντιμετωπίζονταν όπως οι Έλληνες πολίτες από την εφαρμογή των νόμων, θα τολμούσε αλλοδαπός να έρθει παράνομα στην Ελλάδα;