Ένα χωριό λαθρομετανάστες στην Θράκη σε μία μέρα. Έτσι θα αναπληρώσουν την μείωση του Πληθυσμού;

Επειδή παίζει πολύ το σενάριο της μείωσης του πληθυσμού της Ελλάδος στα πανελλήνιας εμβέλιας ΜΜΕ. μοιραία έρχεται η μαύρη σκέψη ότι δεν είναι δυνατόν να μην κάνει κάτι η πολιτεία. Αν μάλιστα το συνδυάσει κανένας  με την είσοδο των λαθρομεταναστών στην Χώρα μας οι οποίοι κάθε 24 ώρες γεμίζουν ένα χωρίο, όσο και να μην είσαι λάτρης της συνωμοσιολογίας, το μυαλό πάει από μόνο του εκεί.

Ξαφνικά τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης το τελευταίο 24ωρο, παίζουν κατά κόρον την μείωση του πληθυσμού,  πρώτη είδηση και οι εφημερίδες, παίζουν πρωτοσέλιδο  μείωση του πληθυσμού και αμάν και τι θα γίνει.

Η μείωση του πληθυσμού είναι ένα διαχρονικό θέμα που καμμία κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε συστηματικά για να το λύση δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να αναπαραχθούν. Άλλωστε ποιος σώφρονας γονιός με 500 ευρώ μηνιάτικο θα έμπαινε στην διαδικασία να κάνει πρώτο, δεύτερο και τρίτο παιδί όταν τα έξοδα ενός νεογέννητου μέχρι να μεγαλώσει είναι πολλαπλάσια από αυτά που βγάζει ο γονιός;

Και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ενώ τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης που χρυσοπληρώνονται από την κυβέρνηση για την προβολή θεμάτων που αφορούν την πανδημία εκφοβίζοντας και πιέζοντας για την υποχρεοτικότητα του εμβολιασμού, άρχισαν ξαφνικά, επικαλούμενοι στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και άλλων οργανισμών που εδώ και 20 χρόνια λένε ακριβώς το ίδιο, ότι δηλαδή ο πληθυσμός της Ελλάδος μειώνεται και γηράσκει τραγικά, ξαφνικά έγινε πρώτο θέμα στις συζητήσεις και όλως συμπωματικά μέσα σε ένα 24ωρο δεκάδες λαθρομετανάστες γεμίζουν την Θράκη.

Προφανώς η πολιτεία σκέφτεται να αναναιώσει τον πληθυσμό της Ελλάδος με τους λαθρομετανάστες.

Η βιομηχανία Ιθαγένειας που έχει στηθεί επί Τσίπρα και την συνεχίζει ο Μητσοτάκης να είναι καλά και από “Έλληνες” να φάνε και οι κότες.

Ντροπή.

Απλά ρίξτε μια ματιά στα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας του τελευταίου 24ώρου και θα πειστείτε ότι κάτι δεν κάνει καλά η πολιτεία εκτός από το να προσπαθεί να μας πείσει ότι οι ροές της παράνομης μετανάστευσης έχουν μειωθεί κατα 90%. 

Μάλλον έχει χάσει την αίσθηση των Εθνικών προτεραιοτήτων η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη και του κ. Μηταράκη.

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθησαν χθες (3-10-2021) το μεσημέρι, στο ύψος του οικισμού Κοπτερού Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι εντόπισαν τον έναν δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο λειτουργώντας ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος δράστης και μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα,  ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθη βραδινές ώρες της (2/3-10-2021), στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής,  ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 28-9-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν χθες (1-10-2021), στους νομούς Δράμας και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ροδόπης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε αγροτική οδό της Δράμας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Δράμας και ανέπτυξε ταχύτητα ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για το παραπάνω  αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή την 27-9-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στη δεύτερη περίπτωση,  χθες το απόγευμα, στο ύψος του οικισμού Βραγιάς Ροδόπης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι μαζί με έναν ακόμη συνεργό του ο οποίος αναζητείται, οδηγώντας δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ  (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι δύο διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου Δράμας και Σαπών Ροδόπης.

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών

 Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (30-9 και 1-10-2021), στους νομούς Καβάλας και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Ορεστιάδας, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον ένα διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα σε πρανές και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 29-9-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή Αμορίου Έβρου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Με τη σύλληψη των διακινητών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα τριάντα (30) περίπου άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τουρκικό έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.

Σημειώνεται ότι οι δράστες αντιστάθηκαν κατά την ακινητοποίησή τους από τους αστυνομικούς.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μία (1) πλαστική βάρκα και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας  και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.