«Μάρκετ Χάρης» το σούπερ μάρκετ στην οδό Δράμας, που παραμένει ανθρώπινο, παρά τις πολλές δεκαετίες λειτουργίας

Όταν το μπακάλικο στην οδό Δράμας ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από πολλές δεκαετίες, κανένας δεν φανταζόταν ότι και η δεύτερη γενιά που το μετέτρεψε σε σούπερ μάρκετ, θα παρέμεινε όπως ο Χάρης, απλός και ανθρώπινος.
Τελικά όσο και αν οι καταστάσεις έχουν «αυτοματοποιήσει» τους ανθρώπους, όλοι ανεξαιρέτως αναζητούν στιγμές και εικόνες που θυμίζουν άνθρωπο και ίσως αυτό να είναι το «κουμπί» του σούπερ μάρκετ «Χάρης».
Είναι ανοιχτά τις περισσότερες ώρες της ημέρας λύνοντας πρακτικά θέματα της νοικοκυράς, του εργένη, του φοιτητή.
Έχει χώρο μπροστά στο μαγαζί να σταματήσεις το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι να κάνεις τα ψώνια που χρειάζεσαι και να φύγεις χωρίς να ενοχλείς την κίνηση στην οδό Δράμας.
Έχει ότι και αν χρειαστεί το νοικοκυριό ακόμη και του «πουλιού το γάλα» και όσο για την ποιότητα και τις τιμές, όσο και αν ψάξεις δεν θα βρεις καλλίτερες στην Ξάνθη.
Αφήσαμε στο τέλος την ανθρώπινη αντιμετώπιση από τους υπεύθυνους της επιχείρησης και το προσωπικό.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο μάρκετ Χάρης συναντάμε Ξανθιώτες από όλες τις γωνιές της Ξάνθης να εξυπηρετούνται, να λένε και να ακούνε την καλημέρα όχι ψεύτικη, όχι από «υποχρέωση».
Στο «Μάρκετ Χάρης» η καλημέρα είναι καλημέρα, η ποιότητα είναι ποιότητα και οι πολύ καλές τιμές των προϊόντων αξεπέραστες.