Θέσεις μόνιμης απασχόλησης στο εργοστάσιο της SUNLIGHT στο Νέο Όλβιο Ξάνθης

HSUNLIGHT είναι πρωτοπόρος εταιρία στην παγκόσμια παραγωγή βιομηχανικών μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας. Έχει 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, εξάγει σε περισσότερες από 100 χώρες, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Αμερική, και βρίσκεται σε τροχιά ραγδαίας ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης αυτής, η εταιρία SUNLIGHT ζητά να προσλάβει στη βιομηχανική της μονάδα παραγωγής μπαταριών μολύβδου-οξέος στο Νέο Όλβιο Ξάνθης

  • Αδειούχους χειριστές μηχανοκίνητων οχημάτων ανύψωσης (κλαρκ)
  • Βιομηχανικούς εργάτες / Εργάτες παραγωγής
  • Χειριστές Μηχανών

Προσόντα

  • πτυχίο ηλεκτρολόγου ή μηχανολόγου από ΟΑΕΔ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ, ΤΕΙ
  • βασικές γνώσεις χειρισμού μηχανών παραγωγής
  • δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενο πρόγραμμα βαρδιών
  • πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
  • (για τους άνδρες) εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Όσοι ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλη μίας δυναμικής ομάδας με επαγγελματικές προοπτικές, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο e-mail recruitment@sunlight.gr, υπ’ όψιν του κ. Βασίλειου Μπάτζιου.

Θα εκτιμηθεί προϋπηρεσία σε σχετικές θέσεις εργασίας και ότι η εταιρεία SUNLIGHT διαθέτει λεωφορεία για τη μεταφορά των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της.

Σχετικά με τη SUNLIGHT

Η SUNLIGHT είναι μία από τις πιο πρωτοπόρες εταιρίες στην παγκόσμια παραγωγή βιομηχανικών μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, με εξαγωγές σε 100 χώρες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κι εργοστάσια σε ΕλλάδαΙταλία και ΗΠΑ και εστιάζει τις επενδύσεις της στο R&D.

Με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στο λίθιο και μια κορυφαία ομάδα R&D, η SUNLIGHT επενδύει στη φιλική ενέργεια με έμφαση στο λίθιο.

Οι τεχνολογίες αποθήκευσης ενέργειας της SUNLIGHT διαμορφώνουν βιώσιμες πόλεις, οι καινοτόμες λύσεις της υποστηρίζουν εφαρμογές e-mobility στη βιομηχανία και στις μετακινήσεις, ενώ η προσέγγιση κυκλικής οικονομίας της εταιρείας αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο.