Οι αλλοδαποί αλλοιώνουν την ήρεμη εικόνα της Ξάνθης

Συμπλοκή Πακιστανών στην Ξάνθη – Στο Νοσοκομείο 2 άτομα

Ίσως κάποιοι μας πουν υπερβολικούς και κάποιοι «προοδευτικοί» ακραίους. Όμως, για όσους παρακολουθούν τι συμβαίνει τριγύρω τους, θα αντιληφθούν ότι από τον καιρό που οι λαθρομετανάστες έκαναν «πέρασμα» την Ξάνθη και η Αστυνομική Σχολή μετατράπηκε σε κέντρο κράτησης αλλοδαπών η ειδησεογραφία αναφέρει ότι σχεδόν καθημερινά η αστυνομία της Ξάνθης ασχολείται με τους αλλοδαπούς οι οποίοι μπήκαν παράνομα στην Χώρα μας και όχι μόνο δεν την σέβονται αλλά προκαλούν τον φόβο και τον τρόμο στους φιλήσυχους κατοίκους της Ξάνθης λειτουργώντας παραβατικά μετατρέπουν την φιλήσυχη πόλη μας σιγά σιγά, σε εμπόλεμη ζώνη.

Είτε στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την Αστυνομία όταν κουβαλούν οι διακινητές λαθρομετανάστες με ότι κινδύνους αυτό κρύβει, παρόλο που υπάρχουν σαφείς εντολές να μην γίνεται καταδίωξη προς αποφυγή ατυχημάτων.

Δυστυχώς όμως η πλειονότητα των λαθρομεταναστών που περνούν από την Ξάνθη με προορισμό συνήθως την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ή αυτών που γυρνούν στους δρόμους «σάλμα», είναι στην πλειονότητά τους κακοποιά στοιχεία, άλλωστε ποιος νοικοκύρης θα αφήσει την πατρίδα του για να πάει σε μία άγνωστη χώρα όταν στην δική του χώρα δεν γίνεται πόλεμος και δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόσφυγας και ξεκάθαρο παράδειγμα οι Πακιστανοί που τσακώθηκαν μεταξύ τους και έβγαλαν μαχαίρια για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ποιο συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο κατέληξαν τραυματισμένοι 2 Πακιστανοί, που ενεπλάκησαν σε συμπλοκή στο κέντρο της Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής. Μέχρι στιγμής τα αίτια της συμπλοκής δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του καυγά “βγήκαν” μαχαίρια, με αποτέλεσμα δύο εκ των εμπλεκόμενων στον καυγά να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Α.Π.