Ο Τζεμαλή Καραχασάν  ήταν 13χρονών όταν  ασχολήθηκε με την πώληση κρέατος και άρχισε να οργανώνει τα πρώτα του βήματα  και θεριεύει μέσα του το όνειρο μιας δικής του επιχείρησης.

Μετά από αρκετά χρόνια ο Τζεμαλή Καραχασάν αποφασίζει να ιδρύσει το 1990 το πρώτο κρεοπωλείο του και μετά από χρόνια το δεύτερο…. Το 2002 ωστόσο έρχεται το επόμενο μεγάλο βήμα.

Το 2002 ιδρύει  το εργοστάσιο αλλαντικών και κρεάτων στην Λευκόπετρα Ξάνθης… H εταιρεία πλέον χαρακτηρίζεται ως βιομηχανία αλλαντικών και κρεάτων καθώς έχει δημιουργήσει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Η προσπάθεια της οικογένειας ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ δεν τελειώνει και η εταιρία αναζητά νέους δρόμους.

Με στόχο την ανάπτυξη και ποιοτική αναβάθμιση δημιουργεί νέα προϊόντα πάντα με σεβασμό στις απαιτήσεις του καταναλωτή. Η προσπάθεια της οικογένειας ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ δεν τελειώνει ποτέ.  Η οικογένεια ασχολείται για 35 χρόνια με τη βιοτεχνία των αλλαντικών.

Τα προϊόντα της εταιρείας ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ μπορούν να ταξιδέψουν και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη και πιο συγκεκριμένα μία τεράστια ποικιλία σε αλλαντικά και κρέατα που πλέον μάλιστα η εταιρεία κατέχει και δική της μονάδα εκτροφής και κτηνοτροφική μονάδα για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στους καταναλωτές της. Πρέπει να σημειωθεί ταυτοχρόνως ότι όλα τα προϊόντα είναι και με μοσχαρίσιο κρέας .