Όπως πολύ σωστά μάθατε δύο νέοι υπουργοί μας
σβερκώθηκαν με εντολή κ. Πρωθυπουργού.
Ο ένας είναι ο Πλεύρης που πήγε στην υγεία και ο άλλος είναι ο γνωστός «καουμπόη» ο Χαρδαλιάς στο στράτευμα.
Από ότι μου λένε οι πληροφορίες από την ώρα που ο
Πλεύρης πήρε την υγεία στα χέρια του, ο κορωνοιός όπου φύγει φύγει.
Μας άφησε υπό το φόβο του νέου υπουργού γιατί από τι μάθαμε, ο κορωνοιός είναι
αριστερός και το έβαλε στα πόδια μόλις έμαθε ποιος ανέλαβε την θέση του Κικίλια.
Καλός ήτανε ο Κικίλιας, δεν λέω, όμως παραήταν προοδευτικός για να τα βάλει μαζί του. Πέντε φαρμακευτικές ήταν ετούτες. Μπορείς δημοκρατικός άνθρωπος να παλέψεις με αυτά τα τέρατα του χρήματος;
Όχι βέβαια και έτσι ο Μητσοτάκης αφού είδε και απόειδε αποφάσισε να βάλλει κάποιον έτσι ποιο «μπρουτάλ» μπας και δει η υγεία άσπρη μέρα.

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ; ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;

Η απάντηση είναι απλή. Τα πήγε τόσο καλά με την πανδημία, ευτυχώς δηλαδή που δεν έκοψε τον βήχα από τους Έλληνες πολίτες, γιατί, για φαντασθείτε ένα απαγορευτικό στο βήξιμο.
Βήξιμο και 300σάρι πρόστιμο, τυχεροί που γλυτώσαμε.
Θα μου πεις, έχασαν τα κρατικά ταμεία τόσα έσοδα από το κάθε λογής πρόστιμο αλλά θα τα αναπληρώσει από τους μισθούς που θα κόψει από τους ένστολους που θα βγάλει σε διαθεσιμότητα επειδή δεν κάνουν το εμβόλιο. Κάτι ήξερε ο κ. Πρωθυπουργός που τον τοποθέτησε στο στράτευμα. Αυτός είναι ικανός να τους απολύσει όλους αλλά θα τα πούμε πιο κάτω. Τώρα είμαστε στην φάση της επιτυχίας του στο απαγορευτικό λόγω της πανδημίας. Δεν μπορείτε να μην παραδεχτείτε ότι τα κατάφερε ο «ερίφης». Όλη μέρα με ένα κόκκινο ελικόπτερο πετούσε ο άνθρωπος και πήγαινε από νομό σε νομό και από δήμο σε δήμο και σκόρπιζε λεφτά όπως καλή ώρα στο δήμο Ξάνθης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ “ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΜΕΒΡΙΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΘΕΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΑΓΟΡΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ”