Χρυσικοπούλου: Πάθαμε πλάκα όταν μάθαμε πόσο κοστίζει το φόρεμα που πήγε στο κάλεσμα της Μενεγάκη

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν θα μπορούσε να λείπει από το κάλεσμα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στους δημοσιογράφους, λίγο πριν την πρεμιέρα της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό με την αποκάλυψη που έκανε για την ημέρα της πρεμιέρας της.

Όλοι αρχικά υποστήριζαν πως η Ελένη θα επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Mega στις 6 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που ξεκινούν και τα περισσότερα τηλεοπτικά πρότζεκτ του σταθμού.

Όμως, τελικά πήρε παράταση. Όχι όμως για την επόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου όπως κάποιοι πίστευαν αλλά για τις 8 του μήνα, ημέρα Τετάρτη.

Κάτι που δεν περίμενε κανείς να ακούσει καθώς μάλλον οι περισσότεροι είχαν πειστεί για την ημερομηνία της 13ης Σεπτεμβρίου.

Το ραντεβού της Ελένης Μενεγάκη με τους δημοσιογράφους είχε κλειστεί στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (30/8) σε έναν κρυμμένο παράδεισο πολύ κοντά στην Αθήνα. Πρόκειται για τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους που βρίσκεται στο Χαϊδάρι.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τράβηξε πάνω της τα φλας των παπαράτσι, καθώς εμφανίστηκε με ένα υπέροχο ροζ αέρινο φόρεμα που όπως μας είπε η ίδια με χιούμορ είναι προπέρσινο σχέδιο γνωστής αλυσίδας ρούχων.
Ωστόσο, οι πληροφορίες του gossip-tv.gr θέλουν αυτό το φόρεμα να μπορούσε κανείς να το αγοράσει στις εκπτώσεις τον περασμένο Σεπτέμβρη στην τιμή των… 10 ευρώ!

Ναι ναι, καλά διαβάσατε! Η Ελιάνα λοιπόν απέδειξε για άλλη μια φορά πως μπορεί μια γυναίκα να είναι στιλάτη και χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε στις κάμερες: