Οι χειμωνιάτικες μπότες είναι ένα διαχρονικό must στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Αποτελούν φετίχ του χειμώνα και επιτρέπουν αμέτρητους στυλιστικούς συνδυασμούς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει ένα ζευγάρι ζεστές και αναπαυτικές μπότες στην ντουλάπα της για τις φθινοπωρινές και τις χειμερινές εξορμήσεις!

 

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και όσο προχωράει μας δημιουργεί όλο και περισσότερα ερωτήματα για τα κομμάτια κλειδιά που πρέπει να αποκτήσουμε, έτσι ώστε να υιοθετήσουμε τις νέες τάσεις της μόδας και να απογειώσουμε τα σύνολά μας. Τα παπούτσια που έχουν γίνει ιδιαιτέρα διαδεδομένα και αγαπητά́ σε όλες τις γυναίκες την τελευταία δεκαετία δεν είναι αλλά από τις μπότες UGG.

 

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι κάποια στυλιστικα tips, τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν στις καθημερινές μας εμφανίσεις ώστε να αποφύγουμε συχνά λάθη και να απογειώσουμε το ντύσιμό μας.

  • Όταν επιλέγουμε να φορέσουμε μποτάκια αστραγάλου με τζιν, συνηθίζουμε να βάζουμε το τζιν από μέσα με αποτέλεσμα τα πόδια μας να φαίνονται πιο κοντά. Αν αντιθέτως διπλώσουμε το τζιν στο κάτω μέρος και αφήσουμε ακάλυπτο ένα μικρό μέρος του ποδιού, αυτόματα κάνουμε τα πόδια μας να φαίνονται ψηλότερα!

 

  • Όταν είναι να φορέσουμε τα τζιν με ψηλές μπότες, θεωρούμε πως ταιριάζουν μόνο με skinny jeans, κάτι που είναι λάθος. Με έναν πολύ απλό τρόπο μπορούμε να τις φορέσουμε με οποιοδήποτε τζιν. Το μόνο βήμα που χρειάζεται να ακολουθήσουμε είναι να το διπλώσουμε αρκετά προς τα επάνω και ύστερα να το τυλίξουμε γύρω από τον αστράγαλο.

 

 

Οι ιδανικότεροι συνδυασμοί με τις μπότες ugg είναι τα σύνολα με κολάν και εφαρμοστά παντελόνια. Από πάνω επιλέξτε να φορέσετε ένα κοντό μποτάκι ugg για να κολακεύει περισσότερο τα πόδια. Ολοκληρώστε με ένα όμορφο χειμωνιάτικο αξεσουάρ όπως σκούφο, κασκόλ ή πασμίνα. Ακόμη, ο συνδυασμός με ένα φόρεμα ή μία φούστα με χαμηλά μποτάκια είναι πλέον μια κλασική́ αλλά συγχρόνως μοδάτη εμφάνιση.

 

Τέτοια flat παπούτσια όπως οι μπότες ugg τονίζουν ιδιαίτερα τη θηλυκότητα και προσδίδουν μια χροιά παιχνιδιάρικης εικόνας. Επομένως, μην νιώσετε ανασφάλεια να συνδυάσετε τέτοια παπούτσια και με κλασικά́ φορέματα, μακριά παλτό και ένα κλασικό παντελόνι. Για πιο επίσημες εμφανίσεις ή βραδινές εξόδους οι μπότες ugg δεν συνίστανται καθώς πρόκειται για ένα πιο casual, πρωινό και cosy είδος παπουτσιού και δεν μπορεί να συνδυαστεί με επίσημα και βραδινά σύνολα.

 

Οι γυναίκες είναι δεδομένο πως λατρεύουμε τα ρούχα και τα παπούτσια. Όλα αυτά από μόνα τους όμως δεν μπορούν να μας προσφέρουν την εικόνα που επιθυμούμε. Το ολοκληρωμένο στυλ είναι κάτι που δημιουργεί η καθεμία μόνη της και φυσικά μπορούμε να ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας βάζοντας όμως πάντα τη δική μας πινελιά.