Κολυμβητήριο της Ξάνθης. Τελικά η Άρτα αποκτά γιοφύρι;

Το κολυμβητήριο ανεξάρτητα από την πρόθεση του δημάρχου Μ. Τσέπελη να εκμεταλλευτεί πολιτικά, επιστρατεύοντας τα φιλικά μέσα ενημέρωσης που τον φωτογραφίζουν με φόρμα εργασίας να δουλεύει προσπαθώντας να περάσει κάποιο μήνυμα αγνώστου ταυτότητας στους Ξανθιώτες ψηφοφόρους, είναι γεγονός. Θα λειτουργήσει επιτέλους.

Το κολυμβητήριο που θυμίζει για την Ξάνθη ότι για την Άρτα το γιοφύρι της, σύμφωνα με τους πολιτικά υπεύθυνους του δήμου Ξάνθης θα λειτουργήσει γύρω στον Οκτώβριο και εδώ κολλάει η φράση κάλιο αργά παρά ποτέ.

Δεν θα εξετάσουμε πώς και γιατί οι υπεύθυνοι διαχειριστές της καθημερινότητας των Ξανθιωτών άφησαν την πόλη χωρίς κολυμβητήριο όμως η τόση δημοσιότητα του δημάρχου μέσα στο κολυμβητήριο να εργάζεται ως ο τελευταίος εργάτης, θυμίζει λίγο έξω από την πραγματικότητα, με δεδομένο ότι ο δήμαρχος δεν έχει εκλεγεί για να το παίζει μάστορας ή εργάτης ανάλογα με τις προσταγές των image maker.

Θα το πούμε για μία ακόμη φορά χωρίς καμία διάθεση να καυτηριάσουμε την εργατικότητα και την τιμιότητα του δημάρχου Ξάνθης Μ. Τσέπελη.

Ο δήμαρχος δεν είναι για να βαράει γκασμά. Ο δήμαρχος είναι για να σχεδιάζει και να ελέγχει για την εφαρμογή των πολιτικών του οραμάτων για το καλό της πόλης.

Α.Π.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΗ