Β. Πουρναράκης Τοπικός Σύμβουλος Μαγγάνων: Κινητοποιούνται οι εθελοντές των Μαγγάνων και η αστυνομία

SOS: Αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα κάτοικος των Μαγγάνων

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο Τοπικός Σύμβουλος Μαγγάνων Β. Πουρναράκης, επιβεβαίωσε την ανάρτηση του σημειώνοντας ότι ο συγχωριανός τους δεν βρέθηκε ακόμη.

Μετά το πέρας του τριημέρου πλέον κινητοποιείται η αστυνομία και δημιουργούνται εθελοντικές ομάδες νέων των γύρω οικισμών για την ανεύρεση του αγνοουμένου.

Δεν μας επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο κ. Κοτσαμπάσης θεάθηκε στην 40 εκκλησιών αδύναμος και ταλαιπωρημένος γιατί αυτή η πληροφορία δεν διασταυρώθηκε.

Ο κ. Κοτσαμπάσης, σύμφωνα με τους συγχωριανούς του, δεν είχε δική του οικογένεια και είχε συχνές επαφές με τον αδελφό του σε τακτά χρονικά διαστήματα, ο οποίος όμως είναι ναυτικός. Ο εν λόγω αγνοούμενος συμπολίτης μας, συνήθιζε να κινείτε στους γύρω οικισμούς με τα πόδια και να συνομιλεί με βοσκούς κάτι που ίσως βοηθήσει.

Ακολουθεί η ανάρτηση του τοπικού συμβούλου των Μαγγάνων Β. Πουρναράκη που συμμετέχει μαζί με τους εθελοντές στην ανεύρεση του συγχωριανού του.

«Αγνοείται από τη Δευτέρα 09 Αυγούστου ο κ. Γιώργος κάτοικος Μαγγάνων

Ο κύριος Γιώργος είναι κάτοικος Μαγγάνων στην Ξάνθη, αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα υγείας και εξαφανίστηκε στις 09 Αυγούστου

Σύμφωνα με ανάρτηση του Τοπικού Συμβούλου Μαγγάνων του Δήμου Τοπείρου κ. Βασίλειου Πουρναράκη, ο κ. Γιώργος Κοτσαμπάσης έχει σοβαρό θέμα υγείας και εξαφανίστηκε την Δευτέρα από την ευρύτερη περιοχή των Μαγγάνων.

Παρακαλούνται όποιοι τον έχουν δει ή γνωρίζουν οποιαδήποτε πληροφορία για το που μπορεί να βρίσκεται, να επικοινωνήσουν άμεσα με την πλησιέστερη Αστυνομική Διεύθυνση»