Δροσερό: Ψάχνουν εναλλακτική λύση οι κάτοικοι του Δροσερού;

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Μ. ΤΣΕΠΕΛΗ;

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που ανακύπτουν από το κάλεσμα ομάδας νέων ανθρώπων από το Δροσερό προς τον Σάββα Μελισσόπουλο, ο οποίος ανταποκρίθηκε και βρέθηκε στον οικισμό του Δροσερού, συμμετέχοντας σε μία συζήτηση ανάδειξης των προβλημάτων της περιοχής.

Προφανώς το πλέγμα ελέγχου της ψήφου του Δροσερού από την πλευρά της διοίκησης του δήμου δεν ικανοποιεί όλους τους Δροσερίτες και είναι έτοιμοι να ακούσουν, συνομιλήσουν και με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις του δήμου Ξάνθης.

Να υποθέσουμε ότι η δημοτική αρχή χάνει έδαφος στο Δροσερό;

Δεν ελέγχονται όλοι μέσω του κ. Φερντούν στον οικισμό του Δροσερού;

Μήπως ο δήμαρχος πρέπει να κάνει και κάτι άλλο για να τους κρατήσει δεμένους στο άρμα του, εκτός από χορούς και πανηγύρια ή λύσεις που ακολουθούν «σκοτεινές» διαδρομές;

Ο λόγος του Σάββα Μελισσόπουλου των «4», έναντι του λόγου του Μ. Τσέπελη;

Ο ίδιος ο Σάββας Μελισσόπουλος με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα γνωστοποιεί την παρουσία του στο Δροσερό.

Σάββας Μελισσόπουλος

12 ώρ.  ·

Σήμερα το απόγευμα είχα μια ευχάριστη συνάντηση με νέους ανθρώπους από το Δροσερό, οι οποίοι με αφορμή τα τελευταία ζητήματα που απασχόλησαν το Δημοτικό μας Συμβούλιο και αφορούσαν τον οικισμό τους με κάλεσαν θέλοντας να μάθουν από πρώτο χέρι ποια είναι η αλήθεια και ποιες είναι ουσιαστικά οι δικές μου θέσεις.

Ήταν μια συζήτηση τόσο ειλικρινής και τόσο αυθεντική που πράγματι εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα των απόψεων των νέων αυτών ανθρώπων, αλλά ταυτόχρονα συγκινήθηκα για την αγωνία που μου εξέφρασαν για το παρόν και το μέλλον του Δροσερού που σήμερα αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα.

Η δρομολόγηση της επίλυσης των προβλημάτων μιας τόσο ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας και ενός τόσο παραμελημένου οικισμού, αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα και αυτό θα το αποδείξουμε άμεσα όλοι οι επικεφαλής και όλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δημοτικών Παρατάξεων που αναλάβαμε την ευθύνη το 2023 να βγάλουμε την Ξάνθη από το τέλμα, το αδιέξοδο και την παρακμή.

Σύντομα θα επανέλθουμε όλοι μαζί στον οικισμό και θα μιλήσουμε με όλους τους κατοίκους προκειμένου να προτείνουμε λύσεις που τους ικανοποιούν.

 Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους συμπολίτες μας!!

Σάββας Μελισσόπουλος