Β. Τσολακίδης: Υπαναχώρησε ο κ. Τσιτιρίδης. Ποτίζονται τα ζώα των κτηνοτρόφων του δήμου Αβδήρων.

Με νέα ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επανέρχεται ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αβδήρων όπου γνωστοποιεί ότι η πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κυρία Ζουρνατζίδου έδωσε νερό στους κτηνοτρόφους και έτσι δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν από δίψα.

Ακολουθεί η ανάρτηση Β. Τσολακίδη.

Μετά την γενική κατακραυγή ο κ. Τσιτιριδης υπαναχώρησε και έδωσε το πολύτιμο νεράκι στα κακόμοιρα τα ζώα. Ελπίζω επιτέλους να δείξει πιο ανθρώπινο πρόσωπο από τώρα και στο εξής.

 

 

Η προηγούμενη ανάρτηση του Β. Τσολακίδη με τίτλο: Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Κ. Ζουρνατζίδου, “έκοψε” το νερό και από την ποτίστρα των κτηνοτρόφων του Σελέρου!

Νέα επίθεση του πρώην Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη σε βάρος της Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Ντίνας Ζουρνατζίδου, -αλλά και του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη- γιατί «έκοψαν» το νερό μετά τους αγρότες  και στους κτηνοτρόφους του Σελέρου!

 

Συγκεκριμένα η κυρία Ζουρνατζίδου, σύμφωνα πάντοτε με την ανάρτηση του Β. Τσολακίδη, έκοψε το νερό από δημόσια ποτίστρα για τους κτηνοτρόφος του Σελέρου,  προκειμένου να ποτίσουν τα ζώα τους, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν αυτά να πεθάνουν!!

Μάλιστα ο πρώην Δήμαρχος έχει αναρτήσει στον τοίχο του Vasilis Tsolakidis στο fb και σχετικό βίντεο

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην Δημάρχου Αβδήρων έχει ως εξής:

Vasilis Tsolakidis

Ο κ. Τσιτιριδης και η προστατευομενη του αφού εκδικήθηκαν τους αγρότες του Σελερου, τώρα εκδικούνται και τους κτηνοτρόφους. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Χωρίς ίχνος και διάθεση λαϊκισμού το αφιερώνω σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη του Δήμου Αβδήρων. Το ενδιαφέρον τους εξαντλείται στα  βολέματα ημετέρων.

Ποιος θα νοιαστεί για τον μικρό βιοπαλαιστή. Τον καλώ άμεσα να δώσει λύση αν του έχει μείνει ίχνος ευαισθησίας.