Μαλλιά κουβάρια Σακελαροπούλου και Δένδιας

Ότι οι σχέσεις μεταξύ Δένδια και Μητσοτάκη δεν είναι καλές το ξέρουν και οι πέτρες και αυτό γιατί ο Δένδιας ανήκει στο Καραμανλικό μπλοκ και τυγχάνει της εμπιστοσύνης τους Ελληνικού λαού, κάτι σίγουρα που «ενοχλεί» τον Μητσοτάκη.

Όμως από την ενόχληση του Μητσοτάκη για τον Δένδια μέχρι και να επιτρέψει στην ΣΥΡΙΖΑΙΑ Σακελαροπούλου να βραβεύσει έναν τύπο που βοηθούσε τους λαθρομετανάστες να εποικίσουν την χώρα μας, αυτό πιά φτάνει στα άκρα του πολιτικού παιδιαρίσματος για να μη χρησιμοποιήσω άλλη φράση.

Σημειωτέων ότι ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ακτιβιστής, έβριζε τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του γιατί δεν προστατεύει όσο θα ήθελε τους λαθρομετανάστες.

Και εδώ γίνεται το «Έλα να δεις».

Ο Δένδιας δεν έδωσε το «οκ» για να βραβευθεί ο λάτρης των λαθρομεταναστών.

Η προεδρεία ακύρωσε την βράβευση του όπως ήταν φυσικό και ο φουκαράς μέσος πολίτης προσπαθεί να καταλάβει πιο πολιτικό  «κονσόρτσιουμ» τον κυβερνά.

Είναι δυνατόν ο Μητσοτάκης να μην γνώρισε τις προθέσεις της Σακελαροπούλου να βραβεύσει τον ακτιβιστή;

Αν το ήξερε γιατί έκανε την «παλαβή»;

Για να εκθέσει τον Δένδια;

Για να δείξει και αυτός όπως ο Τσίπρας ότι η Ελλάδα δεν έχει σύνορα και «μπάστε σκύλοι και αλέστε»;

Με αυτά και αυτά, πώς ο πολίτης να δείξει εμπιστοσύνη στην πολιτική ελίτ που τον κυβερνά, όταν ένα τόσο λεπτό θέμα που έχει να κάνει με την περηφάνεια του Ελληνικού Λαού γίνεται πολιτικό παιγνίδι και ακόμη χειρότερα δείχνει το αλαλούμ που επικρατεί στους κόλπους της πολιτικής ελίτ που αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς;

Α.Π.