Τώρα τι συμπέρασμα να βγάλει ο μέσος δημότης Ξάνθης όταν για ανεξήγητο λόγο χάθηκαν 24.000 ευρώ από ολιγωρία; Αδιαφορία; Της δημοτικής αρχής;

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε δεν έχουμε κανένα θέμα με κανέναν δημοτικό άρχοντα. Έχουμε όμως θέμα με τους θεσμικούς του δήμου Ξάνθης, ξεκινώντας από τον δήμαρχο και καταλήγοντας στον τελευταίο δημοτικό σύμβουλο της διοικούσας παράταξης, που δεν σέβεται τους Ξανθιώτες που με την δική τους ψήφο τους έδωσαν την εξουσία.

Και ως εξουσιαστές της τύχης των Ξανθιωτών, αν μη τι άλλο, πρέπει να δώσουν λόγο στους Ξανθιώτες και πιο συγκεκριμένα γιατί χάθηκαν 24.000 ευρώ από συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορούσε μερίδα επαγγελματιών της Ξάνθης.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ του ΜΑΧΗΤΗ το αναρτήσαμε αυτούσιο στην xanthitimes.gr και κάνει αναφορά στην επιστολή ενός δημότη ο οποίος κάνει αναφορά σε συγκεκριμένο πρόγραμμα όπου θα ωφελούνταν 80 συμπολίτες μας και αυτό το πρόγραμμα χάθηκε με ευθύνη της δημοτικής αρχής και η παρέμβαση του συμπολίτη μας δεν διαψεύστηκε ούτε μέσω της ομάδας της διοίκησης του δήμου, ούτε μέσω των πληρωμένων κονδυλοφόρων που λιβανίζουν τον δήμαρχο, αλλά ούτε και από τον ίδιο τον δήμαρχο.

Ο καθένας μας που ζει σε αυτή την πόλη ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.