Στέλιος Καλαϊδόπουλος 39 χρόνια τεχνική εμπειρία στον χώρο της επισκευής αυτοκινήτων.

ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ «ΤΣΕΚ ΑΠ» ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ;

 Το αυτοκίνητο είναι ένα είδος πρώτης ανάγκης που είναι και άρρηκτα συνδεδεμένο όμως  με την ασφάλεια. Όπως ακριβώς  φροντίζουμε την υγεία μας πηγαίνοντας στον γιατρό έτσι ακριβώς πρέπει να φροντίζουμε και το αυτοκίνητο μας.

Μέσα στο αυτοκίνητο μπαίνει η οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Άρα οφείλουμε να το έχουμε καλά συντηρημένο για να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις στον δρόμο τόσο για εμάς, όσο και για τους συνανθρώπους μας. 

Βρεθήκαμε στο συνεργείο αυτοκινήτων του Σ. Καλαϊδόπουλου, ενός συμπολίτη μας που μετρά μία εμπειρία 39 ετών επάνω στην συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων. Το συνεργείο του στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας είναι στην κυριολεξία ένα εργαστήρι όπου τίποτα δεν γίνεται αν πρώτα δεν γίνει η διαπίστωση της βλάβης που αναφέρει ο πελάτης.

Πολλές φορές ακούμε κάποιον θόρυβο στην δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Πηγαίνοντας όμως στο συνεργείο διαπιστώνουμε ότι το πρόβλημα προέρχεται από κάποια άλλη αιτία. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης,  αυτός είναι ο λόγος που η επιχείρηση επένδυσε σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό ελέγχου και διάγνωσης των βλαβών, ακριβώς για να μπορούμε να εντοπίζουμε ακόμα και την βλάβη που δεν είναι ορατή ακόμα και από το μάτι του πιο έμπειρου τεχνικού.  «Αυτή την εποχή το συνεργείο μας διαθέτει 4 πανάκριβες μονάδες ηλεκτρονικού διαγνωστικού ελέγχου όπου μπορεί να καλύψει έως και το 95% των αυτοκινήτων που κινούνται στην ελληνική αγορά».

 Πάγια πολιτική της επιχείρησης είναι  όταν το αυτοκίνητο του πελάτη έρχεται στο συνεργείο, η σειρά ενεργειών να  είναι ο προέλεγχος που γίνεται με βάση την εμπειρία των 39 ετών του ιδίου.

Το δεύτερο στάδιο είναι ο έλεγχος με την στήριξη του ηλεκτρονικού εξοπλισμού και έπειτα ακολουθεί η επισκευή. «Το συνεργείο μας αναλαμβάνει από service έως την αποκατάσταση της πιο βαριάς βλάβης».

Ρωτήσαμε τον Στέλιο Καλαϊδόπουλο σχετικά με το  κόστος των παρεμβάσεων του συνεργείου του. Η απάντηση του ήταν η εξής:  «Με τα δεδομένα της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην αγορά, οι τιμές είναι λογικότατες. Με χαμηλά κοστολόγια προσπαθούμε να βοηθήσουμε και εμείς τον κύκλο της Ξανθιώτικης αγοράς, κατανοώντας πλήρως τις δυσκολίες της εποχής που ζούμε».

 Κάνοντας αναφορά για τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το γενικό «τσεκ απ», ο Στέλιος Καλαϊδόπουλος αναφέρει σχετικά. «Γίνεται ένας ολοκληρωμένος έλεγχος, χωρίς κοστολόγιο και ενημερώνεται ο πελάτης – οδηγός για την πλήρη εικόνα του αυτοκινήτου του. Προκειμένου ο οδηγός να αισθάνεται ασφαλής. Με λίγα λόγια γίνεται ένας συνδυασμός της δικής μας εμπειρίας και του ηλεκτρονικού εγκεφάλου που διαθέτουμε και που έχει την δυνατότητα να «σκανάρει» όλο το αυτοκίνητο».