Μετακίνηση από νομό σε νομό με … αποδείξεις; Ανοιχτό το ενδεχόμενο να απαγορευτεί

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδη Βατόπουλο, ο οποίος μίλησε στον Alpha 98,9 άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και στην  μετακίνηση από νομό σε νομό να γίνεται έλεγχος στα διόδια για εμβολιασμένους και μη.

Ο ενεμβολίαστος θα πρέπει να κάνει 24 ώρες πριν το σχετικό τεστ;

Είναι μαζί με άλλα σκληρότερα μέτρα και αυτό πάνω στο τραπέζι.

Προφανέστατα η κυβέρνηση, επειδή όπως όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά, δεν ενίσχυσαν το σύστημα υγείας, θα τα υποστούν και πάλι οι Έλληνες πολίτες, ετοιμάζει  πιο άγρια μέτρα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της. Ποιος είναι; Επίσημα λέει για να χτίσει τοίχος προστασίας για τους Έλληνες πολίτες, εξοντώνοντας τους; Μα έτσι όπως πάει, κανένας Έλληνας πολίτης πλην της ελίτ δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές της ανάγκες. Στην τελική αυτό θέλει;

Με λίγα λόγια οι πολίτες πληρώνουν τα λάθη και τις αστοχίες των πολιτικών.

Όσο για την διαμαρτυρία των Ξανθιωτών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τους συμμετέχοντες.

Με όσους μιλήσαμε μας είπαν ότι δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά κατά της υποχρεωτικότητας.

Αυτό είναι το λάθος της κυβέρνησης η οποία προφανώς νομίζει ότι απευθύνεται σε κοπάδι προβάτων, προσπαθεί να επιβάλλει τον εμβολιασμό.

Θα μπορούσε κάλλιστα να δώσει απλά την δυνατότητα στους πολίτες να εμβολιασθούν και αφού τους πείσει, είναι βέβαιο ότι το 80% επιθυμητού εμβολιασμού θα άγγιζε το 100%.

Άλλωστε οι Έλληνες Πολίτες υπακούουν στους νόμους του κράτους και το έχουν αποδείξει διαχρονικά.

Οι Έλληνες πολίτες υπάκουσαν σχεδόν στο σύνολο τους στις αποφάσεις της κυβέρνησης στην πρώτο επιδημιολογικό lockdown.

Οι Έλληνες Πολίτες υπακούουν και πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στα κρατικά ταμεία – όσοι έχουν πλέον την δυνατότητα – για ένα κράτος που απλά τους εξοντώνει και είναι άδικο. Πληρώνουν το κράτος  γιατί πρέπει να το πληρώσουν και το κάνουν.

Άρα το κύμα των ανθρώπων που είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού δεν έχει να κάνει με το ίδιο το εμβόλια αλλά με την δικτατορικού τύπου επιβολή του.

Η πολιτική ελίτ της Χώρας, αν είχε γαλουχηθεί με την Ελληνική Κουλτούρα, θα γνώριζε ότι δεν μπορείς για πολύ καιρό να επιβάλλεις δικτατορικά μέτρα στους Έλληνες.

Η ιστορία έχει αποδείξει επίσης ότι το Ελληνικό ταπεραμέντο κάνει υπομονή σε δυσμενείς καταστάσεις και καταστάσεις που του στερούν την ελευθερία, τόσο μεγάλη υπομονή που πέρασαν 400 χρόνια για να ξεσηκωθούν  κατά των Τούρκων το 1821 αλλά το έκαναν.

Πόσα χρόνια ελπίζει η πολιτική ελίτ να έχει σκλαβωμένο το ελληνικό πνεύμα με αφορμή τον κωρονοιό;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ