Συγκλονίζει 37χρονη μάνα Ξανθιώτισα. «Έγινα πειραματόζωο επειδή με υποχρεώνουν και επειδή δεν θα κάνω άλλο παιδί. Αν όμως προσπαθήσουν να εμβολιάσουν τα παιδιά μου, θα περάσουν πάνω από το πτώμα μου»

Σοκάρει με τα λεγόμενα της Ξανθιώτισα ετών 37, μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών: «Έκανα και τις δύο δόσεις του εμβολίου γιατί υποχρεώθηκα»

Την ρωτήσαμε αν ο εμβολιασμός γίνει υποχρεωτικός για τα ανήλικα παιδιά της, το ένα νήπιο και το άλλο στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Η απάντηση που λάβαμε μας συγκλόνισε: «Εγώ δέχτηκα να εμβολιασθώ με την σκέψη ότι δεν θα πάω για τρίτο παιδί. Δέχτηκα να γίνω πειραματόζωο λόγω της πίεσης. Όμως, όποιος τολμήσει να εμβολιάσει τα παιδιά μου με το ζόρι, θα περάσει πρώτα πάνω από το πτώμα μου».

Τελικά τι ζούμε εμείς οι πολίτες μέλους ενός αδίστακτου κράτους που επιβάλλει την υποχρεωτικότητα των εμβολίων για χίλιους δικούς του λόγους και τελευταίος είναι σίγουρα η προάσπιση της δημόσιας υγείας, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον πολιτικό χειρισμό του θέματος της πανδημίας.

Αυτό πιστεύουν κατά βάθος όλοι οι πολίτες άσχετα αν δεν το λένε δημόσια. Άλλωστε η διασπορά του φόβου μέσω των τηλεοπτικών δικτύων είναι τόσο εμφανής που όσο και να μην το θέλουν σπέρνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα στην συνείδηση των πολιτών.

Τα συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτή την συνομιλία πολλά και γενούν πολυποίκιλα συναισθήματα.

Οι Έλληνες πολίτες κάνουν το εμβόλιο λόγω υποχρεωτικότητας και του κινδύνου του αποκλεισμού βασικών ελευθεριών τους.

Δεν εμπιστεύονται το εμβόλιο γιατί έχουν την αίσθηση ότι στο μέλλων πιθανών να αντιμετωπίζουν προβλήματα στον οργανισμό τους και στην υγεία τους, καθώς επίσης είναι πεπεισμένοι ότι πίσω από την διάθεση του εμβολίου κρύβονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα.

Είναι κάθετα αρνητικοί στην πιθανότητα υποχρεωτικού εμβολιασμού των παιδιών τους και θα προτιμήσουν να διακόψουν το σχολείο παρά να δεχτούν να κάνουν ένα εμβόλιο που τα αποτελέσματα του είναι αμφισβητήσιμα όχι μόνο από τους γονείς, αλλά και από μερίδα αποκλεισμένων από την δημοσιότητα επιστημόνων.

Τέλος η φράση «Δέχτηκα να γίνω πειραματόζωο λόγω υποχρεωτικότητας» συγκλονίζει, όταν μεγάλη μερίδα πολιτών σκέφτεται αυτό, γνωρίζοντας ότι η παγκοσμιοποίηση επιβάλλει ένα εμβόλιο το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί.

Τα συμπεράσματα δικά σας.