Προς στιγμήν, το εγχείρημα των 4 επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, φάνηκε να παγώνει με την κίνηση των συμβούλων του Γ. Παπαχρόνη που σε κοινή τους δήλωση ανέφεραν ότι δεν συμφωνούν με τις πρωτοβουλίες του
επικεφαλής της παράταξης τους, ο οποίος συνέπλευσε στην κοινή προσπάθεια.
Αυτό είναι αλήθεια ότι έδωσε μία ανάσα στους συμβούλους του Μ. Τσέπελη, δείγμα ότι ο Σάββας
Μελισσόπουλος, παρά τον πόλεμο και τα χτυπήματα κάτω από το υπογάστριο από τους πάλαι ποτέ συντρόφους, συνεχίζει
ψύχραιμα την πορεία του, «διαβάζει» τις όποιες αντιδράσεις προκάλεσαν οι σύμβουλοι του Παπαχρόνη και πορεύεται με ηρεμία, παρά την ησυχία που απορρέει από τα «μπάνια του λαού».
Οι συνοδοιπόροι του εκτιμούν ότι η κίνηση των συμβούλων στην παράταξη Παπαχρόνη ίσως καθυστερήσει το όποιο «δέσιμο» και ομογενοποίηση του σκοπού της συμπόρευσης, αλλά δεν θα τον αποπροσανατολίσει με δεδομένο ότι οι περισσότεροι ψήφοι στην παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας» είναι προσωπικοί ψήφοι του ιδίου του επικεφαλής.
Άρα και μόνος του με τους αναπληρωματικούς να συμπορευτεί ο Παπαχρόνης, θα φέρει θετικό πρόσημο στην κοινή προσπάθεια και άρα αυτό δεν ανησυχεί προς το παρών τον Σ. Μελισσόπουλο με δεδομένο ότι ο καιρός μέχρι τις εκλογές είναι υπεραρκετός για να μπορέσουν να ταιριάξουν τα «χνώτα» των 4.
Εκείνο που ίσως θα πρέπει να τον ανησυχεί είναι το τιμ των παλαιών «συντρόφων» που λόγω προσωπικών συμφερόντων συμπλέουν με την διοίκηση του Μ, Τσέπελη.
Αυτοί είναι επικίνδυνοι και λίγο πριν τις εκλογές, θα προσπαθήσουν να αποπροσανατολίσουν τους ψηφοφόρους.
Άρα θα πρέπει να γίνει σοβαρή οργάνωση από τον καιρό της «ειρήνης».