ΤΟ ΚΑΦΕ ΟΥΖΕΡΙ
«Ο ΣΤΑΘΜΟΣ»
Έχει την δική του γευστική ιστορία.
Απολαύστε τον Παράδεισο της δροσιάς και συνδυάστε τον με
τις παραδεισένιες γεύσεις του καφέ ουζερί «Ο ΣΤΑΘΜΟΣ».
Οι παραδοσιακοί τηγανητοί κεφτέδες, οι πανσέτες, τα παϊδάκια,
οι μπριζόλες , τα σουβλάκια
και δεκάδες άλλες νοστιμιές από ντόπια κρέατα στα κάρβουνα,
σε συνδυασμό με τις χειροποίητες σαλάτες, τον σεβασμό στον
πελάτη, την άμεση εξυπηρέτηση, τις λογικές τιμές και το άνετο
πάρκινγκ, μας βάζουν στην προτεραιότητα των Ξανθιωτών και όχι μόνο.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΚΑΦΕ ΟΥΖΕΡΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Υπεύθυνος καταστήματος Αρισλέρ Γεώργιος

Καφέ Ουζερί ο Σταθμός ένας πραγματικός παράδεισος δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό με μία πανέμορφη  αυλή μέσα στα δένδρα και στα λουλούδια,  όπως και η κουζίνα του.

Θα μπορούσε να πει κανείς πώς ο Γιώργος, υπεύθυνος του καταστήματος, έχει τρέλα με την καθαριότητα και το καθαρό απλό και περιποιημένο πιάτο του πάντα με ντόπια κρέατα όπως φυσικά και οι χειροποίητες σαλάτες του με λαχανικά από την Ξάνθη.

Ο ίδιος ο κ. Γιώργος Αρισλέρ μας λέει ότι το κατάστημα λειτουργεί από το 2000 έχοντας στο ενεργητικό του μία 20ετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και η προσπάθεια να γίνουν καλλίτεροι, εξυπηρετικότεροι είναι συνεχής. «Πάντα προσπαθούμε κάθε ώρα κάθε μέρα  για το καλλίτερο».

Ο Γιώργος θεωρεί υποχρέωση του την εξυπηρέτηση προς τον πελάτη.

Γνωρίζει  ότι ο πελάτης του, πάει στον χώρο του ως φιλοξενούμενος και άρα έτσι πρέπει να του συμπεριφερθεί με ευγένεια και προσοχή.

Ο πελάτης – επισκέπτης προτιμά τον παραδεισένιο του χώρο πρώτα πρώτα για να απολαύσει την δροσιά και την ηρεμία του και μετά να απολαύσει τα εκλεκτά εδέσματα της κουζίνας του.

Ο Γιώργος έχει σαν άμεση προτεραιότητα την καθαριότητα του χώρου του αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο που χρησιμοποιείται σαν πάρκινγκ. τονίζοντας  ότι η καθαριότητα και η περιποίηση του χώρου που φιλοξενεί τους πελάτες και τις οικογένειες τους, είναι θέμα αρχής. «Η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι υποχρέωση μας, όπως η

καθαριότητα και πάντοτε προσπαθούμε για το καλλίτερο».

 

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ

Επιμένει ο Γιώργος στην ποιότητα και την επιλογή των προιόντων που θα γίνει η προπαρασκευή και η προετοιμασία για το τελικό πιάτο. Λέει χαρακτηριστικά: «Η ποιότητα είναι το πάν. Το άλφα και το ωμέγα. Προσέχουμε να μην καθυστερούμε τον πελάτη να εξυπηρετείται  γρήγορα .

Στην συνέχεια υπεύθυνος του καταστήματος σημειώνει ότι η δική του επιχείρηση στηρίζει τους ντόπιους παραγωγούς και την ντόπια αγορά: «Τα κρέατα είναι από την αγορά της Ξάνθης. Οι σαλάτες είναι από την αγορά της Ξάνθης και όλα περνούν από τα χέρια μας. Όλα τα προϊόντα και οι πρώτες ύλες είναι από την αγορά της Ξάνθης. Προσέχουμε και ελέγχουμε τα πάντα και όπως μας προσέχουν οι πελάτες μας, προσέχουμε και εμείς τους πελάτες μας. Όπως εμείς σαν οικογένεια θέλουμε να φάμε  στο σπίτι μας προσέχοντας τα κρέατα και τις σαλάτες μας,  έτσι θέλουμε και ο πελάτης να φάει στο μαγαζί μας. Σαν το σπίτι του και όσο για το πάρκινγκ υπάρχει άνετο για όλους τουε πελάτες μας».

 

ΤΟ ΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΟΥΖΕΡΙ «Ο ΣΤΑΘΜΟΣ» ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Βέβαια δεν τίθεται θέμα για την δροσιά από τα αιωνόβια δένδρα που απλώνουν τα φύλλα τους σε όλο το πλάτος της αυλής, λειτουργώντας ως ένα φυσικό αιρκοντίσιον τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και οι περιποιημένες συνθέσεις των λουλουδιών που είναι φυτεμένες και διάσπαρτες στον χώρο και γύρω  από τον ξύλινο φράχτη. Πραγματικά η ομορφιά της αυλής θυμίζει έναν επίγειο παράδεισο.

Όσο για την ασφάλεια των παιδιών είναι δεδομένη όσο οι γονείς απολαμβάνουν τα εδέσματά τους.

Όσο για τις τιμές των εδεσμάτων είναι ίδιες εδώ και 15 χρόνια. «Οι τιμές μας είναι πάρα πολύ λογικές και είναι ίδιες εδώ και 15 χρόνια.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι υπεύθυνοι του μαγαζιού αφού λειτουργεί στην βάση της οικογενειακής επιχείρησης όπου το ένα μέλος της οικογένειας σέβεται το άλλο. «Σεβόμαστε και εκτιμούμε απεριόριστα τους πελάτες μας που η αγάπη και η προτίμηση τους μας κρατά τόσα χρόνια και εμείς με την σειρά μας δείχνουμε κατανόηση και φυσικά θέλουμε και την δική τους κατανόηση ειδικά τώρα με τα μέτρα που υπάρχουν για τον κορωνοϊό. Θέλουμε ο πελάτης να δείχνει λίγη κατανόηση όπως δείχνουμε και εμείς με την σειρά μας. Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Όσο για τον κορωνοϊό τηρούμε τις αποστάσεις μας».

. Η ταβέρνα ξεκινάει το μεσημέρι στις 13.00 και μέχρι τις 16.30 με 17.00 το αργότερο και ξαναανοίγει η κουζίνα στις 19.30 το απόγευμα και σερβίρουμε μέχρι τις 23.15

Επίσης το κατάστημα δουλεύει όλη την εβδομάδα μεσημέρι βράδυ εκτός Κυριακής  που είναι ανοιχτό μέχρι και τις 18.00 και το βράδυ της Κυριακής είμαστε κλειστά. επίσης όλες τις αργίες του Καλοκαιριού είμαστε ανοιχτά έως και το μεσημέρι.