«Βουτάει» ο «ποδοσφαιρόφιλος» δήμαρχος και ότι ψάρια πιάσει – Συγχαρητήρια και από τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Στην ανακοίνωση του δημάρχου, φαίνεται ξεκάθαρα η προσπάθειά του να βάλλει «πόδι» στην μαχόμενη κοινωνία της Ξάνθης η οποία τον έχει απαξιώσει.

Τον έχει απαξιώσει γιατί απλούστατα η όλη του συμπεριφορά, κοντά δυο χρόνια στο τιμόνι του δήμου Ξάνθης, δείχνει ότι η κοινωνία τον απωθεί και τον έχει αφήσει μόνο στην γωνία με τις «δουλειές» του που ουδεμία σχέση έχουν με την κοινωνία της Ξάνθης.

Ο δήμαρχος μετράει τα «κουκιά» του.

Είδε το Σάββατο, ότι οι έμμισθοι της Άγκυρας στην Ξάνθη, λόγω απαξίωσης τους από την πλειονότητα της μειονότητας, δεν θα καταφέρουν και πολλά πράγματα για την επανεκλογή του.

Είναι δεδομένο ότι αν οι Ξανθιώτες ψηφοφόροι πάνε στην κάλπη, όσα «κόλπα» και αν κάνει ο δήμαρχος και όσες ανίερες συμμαχίες, το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό για αυτόν.

Με αυτό το σκεπτικό και μετά τις επιτυχίες του Μπάμπη Χατζημεστή με τον Ορφέα στο ποδόσφαιρο, ο Μ. Τσέπελης είδε «φως και μπήκε».

Με λίγα λόγια κανένας δεν πιστεύει ότι οι ξαφνική αγάπη του δημάρχου της Ξάνθης προς τον ΟΡΦΕΑ και ιδιαίτερα προς τον Μπάμπη Χατζημεστή, μπορεί να είναι το εισιτήριο για το γήπεδο της κοινωνίας της  Ξάνθης, η οποία πιθανολογεί ότι ύστερα από την απαξίωση της προς το πρόσωπό του,  μπορεί να του ανοίξει την πόρτα και στις επόμενες εκλογές να του δώσει το πολυπόθητο εκλογικό αποτέλεσμα και που θα τον ξανακαθίσει στον δημαρχιακό θώκο.

Σημείωση: Δεν γνωρίζουμε ποιος γράφει τις ανακοινώσεις του δημάρχου όμως το «σιρόπι» είναι ξεκάθαρο ότι κρύβει άλλο σκοπό και όταν πρόκειται για τον δήμαρχο είναι το μόνο βεβαιο.

Γράφει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος στην ανακοίνωσή του για το θετικό αποτέλεσμα του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης και του Μπάμπη Χατζημεστή.

Α.Π.

 

Ο Ορφέας ψηλά !

 

Με κομμένη την ανάσα, αλλά ταυτόχρονα με πολλή πίστη και ελπίδα, παρακολουθούσαμε όλοι τον αγώνα που τελικά έφερε τα χαμόγελα στα χείλη μας.

Ζήτω, ο Ορφέας Ξάνθης.

Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει θερμά τον Ορφέα Ξάνθης για τη λαμπρή άνοδό του στη δεύτερη κατηγορία.

Η Ιστορική ομάδα της Ξάνθης τα κατάφερε και οι ευχές του Δήμου Ξάνθης στις 6 Ιουνίου 2021 για τα  τέσσερα εναπομείναντα  παιχνίδια μπαράζ,  που ακολούθησαν, έπιασαν τόπο.

Χειροκροτούμε δυνατά  τον Ορφέα Ξάνθης,  προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή,  τους τεχνικούς, τους παίκτες, όλους όσους πίστεψαν και συνόδευσαν, όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα, μέχρι την τελική δικαίωση.

Ο Δήμος Ξάνθης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα,  όπως το πράττει με συνέπεια, συνεχώς και όλη η Ξάνθη είναι διπλά υπερήφανη γιατί πλέον έχει δύο ομάδες στη δεύτερη κατηγορία.

 

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης

Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

Με μία λιτή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης συγχαίρει την ομάδα του ΟΡΦΕΑ.

Συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ορφέα Ξάνθης που με σκληρή δουλειά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να πετύχει την άνοδο στην Super League 2 κατηγορία. Πρόκειται για επαγγελματική κατηγορία και μαζί με τον ΑΟΞ, αποδεικνύουν περίτρανα, ότι η Ξάνθη αποτελεί ανεξάντλητη πηγή ταλέντων. Ευχόμαστε στην ομάδα του Ορφέα, ό,τι καλύτερο και είμαστε σίγουροι για τη δυναμική του παρουσία στην νέα κατηγορία.