Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν η Fire, ένα κουτάβι που διέσωσαν Πυροσβέστες στην Ξάνθη, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε πρόσφατα στο πρώην Grammes Club.

Πρόκειται για ένα χαριτωμένο κουτάβι, το οποίο παραλίγο να καεί στη φωτιά, με τους Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο της κατάσβεσης να το σώζουν.  Μάλιστα ενημερώθηκε και η φιλοζωική “Αδεσποτούλια” Ξάνθης η οποία ανέλαβε την περιποίηση του κουταβιού, που έφερε ελαφρά τραύματα και πλέον αναζητείται σπίτι για φιλοξενία.

Σε ανάρτησή του ο Στάθης Παπαδόπουλος αναφέρει για το συμβάν: «Συγχαρητήρια στην πυροσβεστική υπηρεσία της Ξάνθης, για την κατάσβεση της φωτιάς στο πρώην Grammes Club, αλλά και στην ευαισθησία που έδειξαν για την διάσωση ενός κουταβιού μόλις λίγων εβδομάδων, το οποίο διασώθηκε με ελαφρά τραύματα. Ειδοποιήθηκε και η φιλοζωική οργάνωση και ο μικρός τετράποδος θα έχει σίγουρα ένα καλύτερο μέλλον».

Από τη μεριά της η φιλοζωική οργάνωση τονίζει στο xanthinea.gr: «Είμαι η Fire και αναζητώ φιλοξενία, ποιος μπορεί να με βοηθήσει; Το μόνο που χρειάζομαι από εσάς είναι φροντίδα και αγάπη. Τα υπόλοιπα θα τα καλύψει ο σύλλογος. Γιατί δεν με θέλετε;».