Ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αβδήρων βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κόρυνθο εκπροσωπώντας τον Δήμο στο επιστημονικό Συνέδριο των Γενικών Γραμματέων όλης της Ελλάδας και ανέφερε σχετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκπροσωπήσαμε με τον προϊστάμενο του τμήματος Προγραμματισμού κ.Κεμανετζή Παναγιώτη, τον Δήμο Αβδήρων, στο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που έλαβε χώρα στην Κόρινθο.

Εσωτερικός έλεγχος, πολυεπίπεδη διακυβέρνηση και νέα αρχιτεκτονική στους ΟΤΑ, μετάβαση στο νέο ψηφιακό περιβάλλον, νέες αρμοδιότητες για την Τοπική αυτοδιοίκηση και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα, τέθηκαν επι τάπητος.

600 σύνεδροι και ομιλητές, τεχνοκράτες και αιρετοί από όλη την επικράτεια έδωσαν το παρών. Μεταξύ αυτών ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μακης Βορίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημητρης Παπαστεργίου και ο Γενικος Γραμματέας του υπουργείο Εσωτερικών κ.Μιχαήλ Σταυριανουδάκης ο οποίος στην ομιλία του έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές για τις επόμενες κινήσεις του ΥΠΕΣ.

Συμμετείχα με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νανοπουλο, τον πρόεδρο της Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τ.Α. «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» κ. Χρηστάκη, την διοργανώτρια εταιρεία Forum Training & Consulting και συναδέλφους Γενικούς Γραμματείς στην συνέντευξη τύπου,όπου συνοψίσαμε και κάναμε έναν απολογισμό για όσα πραγματωθήκαν στο τριήμερο συνέδριο με την πεποίθηση πως η επόμενη συνάντηση μας που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Ο Δήμος Αβδήρων θα είναι παρών σε κάθε δράση που αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση και έχει στόχο την παροχή ενημέρωσης και τεχνογνωσίας στα στελέχη της.