Happy end θα έχει, όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό! Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο έμπειρος φόργουορντ θα μείνει στο ΟΑΚΑ, αφού αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση που του κατέθεσαν πριν λίγες μέρες οι «πράσινοι».

Σε μία κρίσιμη καμπή για τον σύλλογο, ο Παπαπέτρου θέλει να ηγηθεί της νέας προσπάθειας και ετοιμάζεται να πει το «ναι», χωρίς να μπει μάλιστα σε μεγάλες διαπραγματεύσεις σε ό,τι αφορά τις απολαβές του. Με αυτό τον τρόπο, αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο ότι η προτεραιότητά του είναι το «τριφύλλι», με βάση φυσικά το σκεπτικό ότι θα δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα. Αυτός ήταν και ο «όρος» του από την αρχή, γιατί το αγωνιστικό κομμάτι μπήκε σε πρώτο πλάνο.

Πάνω στην ίδια βάση, πρέπει να σημειωθεί ότι η μοναδική εκκρεμότητα για το οριστικό deal αφορά το ΝΒΑ out. Ως επαγγελματίας αθλητής, ο 27χρονος θέλει να κοιτάξει και το μέλλον του και το μοναδικό πράγμα που θα τον έστελνε μακριά από το ΟΑΚΑ και τον «συγκινεί» είναι η πιθανότητα να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Βέβαια και εκεί θα έπεφτε στο… τραπέζι ο ρόλος σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά η ουσία είναι ότι το κομμάτι το ΝΒΑ αποτελεί, αυτή την στιγμή, το μοναδικό κομμάτι που λείπει από το παζλ για το οριστικό deal.