Κ. Καφφετζής: «Δεν είχαμε πολλές επιλογές απέναντι στον Τσέπελη. Μπράβο που συνεννοήθηκαν οι αρχηγοί των παρατάξεων»

Σαφώς και επικροτεί την απόφαση των τεσσάρων επικεφαλής των παρατάξεων Σ. Μελισσόπουλο, Γ. Παπαχρόνη, Γ. Χατζηθεοδώρου και Π. Λύρατζη ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ με επικεφαλής τον Π. Λύρατζη. Κ. Καφφετζής.

Αντιλαμβάνεται και ο ίδιος το δύσκολο του εγχειρήματος και συγχαίρει τους 4 επικεφαλής των παρατάξεων, λέγοντας ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να απαλλαγή ο δήμος από την λαίλαπα που ακούει στο όνομα . Τσέπελης λέγοντας χαρακτηριστικά. «Έχει «απλώσει» πολύ δημοτικό χρήμα σε διάφορες κοινωνικές ομάδες που τον στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές σε μια προσπάθεια να συντηρήσει αυτήν του την εκλογική πελατεία. Άρα ο μόνος δρόμος που μένει στην αντιπολίτευση είναι να ενωθεί».

Με λίγα λόγια ο Κ. Καφφετζής μπήκε στην λογική του «ισχύς εν τη ενώσει» με τις όποιες σκέψεις και φοβίες περί τελικής συνεννόησης ή μη, από 4 παρατάξεις οι οποίες ξεκίνησαν με διαφορετικό πολιτικό λόγο, όμως οι εξελίξεις και ο κάκιστος τρόπος διοίκησης της παρέας του Μ. Τσέπελη βυθίζουν ακόμη περισσότερο την Ξάνθη στην αφάνεια. «Αν ψηφίσουν οι Ξανθιώτες», λέει με νόημα ο Κ. Καφφετζής, «τότε ο Μ. Τσέπελης θα φύγει νύχτα από την πόλη. Διαφορετικά, οι εξωγενής παράγοντες και το «άπλωμα» του δημοσίου χρήματος σε έργα αμφιβόλου χρηστικότητας θα τον ξανακάνουν δήμαρχο».