Δύσκολη την εφαρμογή των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την εστίαση θεωρούν οι επαγγελματίες της εστίασης, η οποίοι θεωρούν τα συγκεκριμένα μέτρα ένα νέο πλήγμα για την εστίαση καθώς με την εφαρμογή των μέτρων αυτών η μη εμβολιασμένοι δεν θα έχουν την δυνατότητα να εισέλθουν ελεύθερα σε ένα κατάστημα εστίασης, και θα πρέπει εκτός από το καφέ η το φαγητό τους να αγοράζουν και το ανάλογο τεστ.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023
Πρόσφατα άρθρα
- Το μήνυμα της Κυριακής
- Εκατομμύρια ακούμε, έργα δεν βλέπουμε
- Τι απαντά η Μπρίκα στην ανακοίνωση Αμοιρίδη
- Τιμητικές διακρίσεις Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών από τη Βουλή των Ελλήνων- Ευχαριστήρια επιστολή.
- Ναρκωτικά, όπλα, λαθρομετανάστες. Από όλα έχει ο “μπαχτσές” της Θράκης
- Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου για το θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Άγγελου Κηλικιώτη
- Μελισσόπουλος και Παπαδόπουλος προτείνουν για συζήτηση στην λογοδοσία 1ον « Λειτουργία Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης » και 2ον «Κυκλοφοριακή οργάνωση και πεζοδρόμηση»
- Ενίσχυση των Υπηρεσιών της ΠΑΜΘ με νέο μόνιμο προσωπικό. Τι ακριβώς προσπαθεί να μας πει η Περιφέρεια;
- Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»
- ΟΕΕ ΠΤ ΘΡΑΚΗΣ: “Ψήφισμα στήριξης στους Συλλόγους Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ.”