Ως πότε το σύστημα υγείας θα κρύβει την ανικανότητά του πίσω από τον covid;

Στα χωριά της Ξάνθης για μία ακόμη φορά αποτυπώνεται η αδυναμία του συστήματος υγείας να αποσοβήσει την αγωνία που αποτυπώνεται καθημερινά στις συζητήσεις των υπέργηρων κατοίκων που ζουν στην περιφέρεια γιατί βλέπουν γιατρό στα περιφερειακά ιατρεία με το «μακαρόνι»

Αποψιλωμένα τα περιφερειακά ιατρεία από γιατρούς οι οποίοι τα επισκέπτονται κάθε 15 ημέρες και αν…

Στα χωριά της Ξάνθης οι υπέργηροι συμπατριώτες μας, αποτυπώνουν την αγωνία τους για το αβέβαιο αύριο αφού ακόμη και για την πιο απλή ιατρική πράξη που είναι η συνταγογράφηση, πρέπει να μεταβούν στο Κ.Υ. των Αβδήρων ή της Σταυρούπολης ή του Εχίνου από την μια και από την άλλοι, κουστουμάτοι, καλογυαλισμένοι, καλοζωισμένοι πολιτικάντηδες μπροστά στον τηλεοπτικό φακό μιλούν για την ανάπτυξη που θα φέρει το φυσικό αέριο.

Στην θεωρεία τουλάχιστον, ο covid μέχρι σήμερα, ήταν ο λόγος που τα περιφερειακά ιατρεία της Ξάνθης αποψιλώθηκαν προκειμένου να ενισχύσουν τα Κ.Υ. και το νοσοκομείο.

Ο covid στην θεωρεία τουλάχιστον, έφυγε και άφησε πίσω του κλειστά περιφερειακά ιατρεία, γεμίζοντας με τον φόβο του αύριο τους υπέργηρους συμπολίτες μας.

Δυστυχώς οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη της δημόσιας υγείας στον νομό Ξάνθης, αποδεικνύονται κάθε μέρα πιο ανεύθυνοι και ανίκανοι να προκαλέσουν προσέλευση ιατρών, οι οποίοι θα γεμίσουν με νότες αισιοδοξίας τους συμπολίτες μας.

Ορίστε λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό για την διοικήτρια του νοσοκομείου, τους δημάρχους, τον αντιπεριφερειάχη, τον περιφερειάρχη της λεζάντας και τους βουλευτές του νομού, να πιέσουν τα συναρμόδια νωθρά υπουργεία να προσλάβουν γιατρούς για να μπορέσουν οι πολίτες αυτής της ξεχασμένης γωνιάς της Ελλάδος, να βρούνε την υγειά τους.

Α.Π.